2010-12-14, 15:25
|
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 643
|
Dot.: Oj córu¶, córu¶...Lubelskie PMki 2010, 2011 i 2012 wychodz± za m±ż! - cz.IX
Ja tez mam mały problem z podziękowaniami dla rodziców. Tzn, napewno nie chcę żadnej ckliwej piosenki, moi rodzice w wielu momentach bardzo zawiedli jako rodzice wła¶nie i nie zniosłabym "cudownych rodziców mam" bo tak nie uważam. Co do rodziców TŻta to zupęłnie inna bajka, bo s± cudowni, ale nie zrozumieli by ani słowa z piosenki bo nie znaj± polskiego My mamy zamiar wręczyć im albumy pami±tkowe i powiedzieć pare słów do mikrofonu i tyle. Bez żadnej piosenki.
Musze Wam powiedzieć, że pojawił się nam kolejny problem. Nasz fotograf i kolega w jednym oznajmił nam dzi¶, że jego żona będzie rodzić w okolicach naszego wesela (ma termin 2 dni po) i nie chce nas narażać na tak± sytuację, że nie będzie mógł przybyć. Rozumiem go w zupęłno¶ci i cieszę się, żę oczekuj± dziecka, ale pozostawia nas to w kropce. Do ¶lubu już tylko niewiele ponad pół roku, a my nie mamy fortografa. Przejrzałam trochę forum pod tym względem i zaczełam słać maile to tych, których prace mi się podobaj±, ale już dostaję info zwrotne, że termin zajęty...
|
|
|