Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Na etorebce bieda z nędzą więc każda maniaczka robi się jędzą-etorebka cz.XX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-12-14, 16:31   #1806
harajuku-fish
Zakorzenienie

Dot.: Na etorebce bieda z nędzą więc każda maniaczka robi się jędzą-etorebka cz.XX

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
Rybo

Będzie jutro

A moja dostawa przyszła

---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ----------

Fajna, myślałam nad nią

a co w ościach czujesz?

i jak?? pokażesz jakieś zdjęcia?

Cytat:
Napisane przez 135nudziara Pokaż wiadomość
cześć
dziś na chemii babka oddała nam sprawdziany ostatnie, dostałam 2 i powiedziala, że w sumie to ja już zagrożenia nie mam

Danula, koraliki też przyszły?

---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ----------

bardzo fajna
to dobrze że nie jesteś już zagrożona....
ja w liceum tez byłam zagrożona z chemii bo mnie 3 miesiące nie było i jak wróciłam po chorobach do szkoły to musiałam pisać sprawdziany-i nie było jak ściągnąć....i same pały leciały........ ale jakoś wyszłam na 2

Cytat:
Napisane przez mourie Pokaż wiadomość
jak dostają to mają fajnie
fashionelkę podglądałam codziennie... kiedyś
ja niektórych blogów już nie oglądam, bo w życiu nie dam tyle za ciuchy, które noszą te dziewczyny, a coś mi zawsze wpadnie w oko i później choruję. Dla mnie moda jest ważna, wydaje na ciuchy i tak sporo, ale zdecydowanie w co innego wolę inwestować swoje pieniądze.
Jeśli chodzi o ciuchy to wolę więcej za średnie, czy nawet małe pieniądze. Raz na ruski rok pozwalam sobie na coś na prawdę drogiego.
Jak widzę raz w tygodniu nowe zestawienie ciuchów za kilka tysięcy u blogerki, to
zdecydowanie bardziej podziwiam dziewczyny, które bawią się stylem za małe pieniądze lub mają w szafie zarówno tanie, jak te droższe rzeczy, ale wyszukane. Wiadomo, że ciuchy za kilka tysięcy czy kilkanaście złotych będą miały rewelacyjne detale, będą bardzo dobrej jakości i będą ładne. A sztuką jest coś zupełnie innego...
popieram..

harajuku-fish jest offline Zgłoś do moderatora