Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Chłopiec czy dziewczynka to już wiemy, teraz trzeci trymestr świętujemy-III-IV.2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-12-15, 11:51   #2644
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222
Dot.: Chłopiec czy dziewczynka to już wiemy, teraz trzeci trymestr świętujemy-III-IV.

Cytat:
Napisane przez Jok3r Pokaż wiadomość
Tak jak juz laski napisaly rozm rozmiarowi nie rowny. W sumie to nawet nie wiem czy waga to jakis wskaznik wielkosci? Bo chyba moze byc dziecko duze, ale nie grube

Trzymamy

To twoja pierwsza dzidzia?????
Tak pierwsza. Maz "kaze" mi sie szykowac na druga, bo teraz chce w core celowac, ale najpierw urpdze jedno i zobacze co dalej

Wiesz co ja mialam straszne bole jakis czas temu jak troche za duzo lazilam po miescie. Praktycznie w ogole nie odpoczywalam tylko od rana do wieczora na nogach i bez jedzenia. I w niedziele juz mialam takie bole, ze prawie nie moglam chodzic. Glupia wiem, ale co zrobic. Wpadlam w amok zakupow i ooo. Poszlam do najblizszej apteki, kupilam co tzreba, usiadlam na lawce, lyknelam i odczekalam. Przeszlo, ale i tak po powrocie do domu lezalam plackiem. Wczoraj natoamist bolal mnie jajnik. Jednak ja to przypisuje wszelkim bolom czy to rozciagajacym czy skurczom, bo juz taki etap, ze to chyba normalne. W kazdym razie tak jak Niutka napisala wziac Nospe i poczekac i martwic sie dopiero jak nie przejdzie.

Podejrzewam, ze teraz to kozaczki jestesmy, a jak bedzie 2 tyg do porodu to sobie miejsca nie bedziemy mogly znalezc i kazde "mokro" w gaciach to bedzie panika, ze wody odeszly

No to ja rodze za 63 dni . Rany jak sie mysli 63 to, a spoko, ale jak pomysle, ze to za 2 miesiace to juz oooooo matko

Ja w sumie tez miala zapisywac na karteczce i sztuki i rozm, a ostatecznie bede przykladac jedno do drugiego i ukladac od najmniejszych rozm do najwiekszych i tyle, a i tak nie wiadomo wjakim tempie bedzie maluch rosl to moze nawet niektorych rozm w ogole nie uzyje.[/QUOTE]

hehehe
ja pewnie nawet nie zauwaze ze mi odeszły bo mam ciagle mocne upławy i nie umiem tego wyleczyc...
ciagle albo podpaska albo wkładka

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora