Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Memento dla fanek opalania-wszystko o bezpiecznym opalaniu!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-07-27, 17:15   #320
SyskA_a
Raczkowanie

Dot.: Memento dla fanek opalania

aj przesada , nie mozna generalizowac tak wszystkiego! jedni lubia sie opalac drudzy nie, jedni nie znosza papierosow drudze uwielbiaja, jedni kochaja mięso i tluste rzeczy inni zas omijaja je szerokim lukiem, jedni siedza w domu i objadaja sie slodyczami a drudzy nie jedza nic slodkiego i prowadza zdrowy tryb zycia i zazywaja duzo sportu.... no wiec jaki wniosek z tegoA? wniosek z tego taki ze jedni wola byc zdrowi drudzy nie. jedni sa szczupli i sie odchudzaja bo sie zle czuja w swej skorze a inni okryci sa tluszczeeem i nadal sie opychaja bo im to nie przeszkadza a potem maja miażdzyce!!! kiedys slonce bylo wrecz zdrowe..bo blada twarz, bez zadnych barw wygladala jak trup ale zw wzgedu na powiekszajaca sie dziure ozonowa(do czego my sie przyczyniami) promienie slonczecne sa niezdrowe. ja mozna powiedizec ze jestem fanatyczka slonca...mogłabym sie ciagle opalac..jednak tego nie robie. jutro jade do babci i mialam sie opalac na oliwke...jednak chyba z tego zrezygnuje i poopalam sie na cos z filtrem5. moze czasem na oliwke