Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sigma butów nie przywozi, a chłopakom nogi mrozi - 33 skubaniec SigmoChłopaków
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-12-15, 12:01   #1947
Ćwirka
ćwir ćwir

Dot.: Sigma butów nie przywozi, a chłopakom nogi mrozi - 33 skubaniec SigmoChłopaków

Cytat:
Napisane przez speare Pokaż wiadomość
Aaa... myślałam, że tylko części nie można... widocznie wychodzą z takiego założenia jak Ty że części na bank nie odzyskaliby a nie wszystkie da się po raz drugi kupic...

I ja też lubię zapach nowych książek A "Tato" stoi u mnie na półce ale mogę zapewnić,że nie Twój
Mój jest u byłego chłopaka przyjaciółki- teraz wroga nr 1. Ja do niego kontaktu nie mam ( ani NK ani FB on nie ma, bo już sprawdzałam), a ona się nie odezwie do niego. Machnęłam ręką, bo była stara i podniszczona.

Cytat:
Napisane przez siulka Pokaż wiadomość
Uwielbiam wąchać nowe książki uwielbiam zapach w księgarni... nie lubię zapachu starych książek w bibliotece... stare książki w ogóle wydają mi się takie smutne... lubię białe kartki, ale nie z papieru kredowego, bo się niefajnie czyta, tylko takie normalne, papierowe. I też czytam absolutnie wszędzie. Jak mnie książka wciągnie to chodzę z nią po domu i nawet nie próbuję się oderwać . A w samochodzie też nie mogę czytać - po jednym zdaniu mam odruch, muszę wysiadać się przewietrzyć... No i lubię grube książki, jak najgrubsze. Żeby się długo nie skończyła. Nie lubię jak się kończy a ja chcę więcej...
O to to! Wszystko się zgadza

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
Ćwirka ale sobie tą książkę wybrałaś zadzwoniłam do 2 księgarni które mam po drodze i nie ma a w empiku to już podobno w całej polsce się nie znajdzie.
Cytat:
Napisane przez Plotkaraaa Pokaż wiadomość
Ćwirka zadzwoniłam do mnie do księgarni gdzie zawsze jest najlepiej zaopatrzona i nie mają tej książki i w tym roku już nic nie będą zamawiać z nowości
Jakie Wy kochane jesteście Dziękuję za sprawdzenie
Plotuś- to nie nowość, to z 2006r. książka, ale wydana przez jakieś małe i chyba już nieistniejące wydawnictwo "Twój Styl" (nic wspólnego nie ma z magazynem, bo pisałam do nich maila i pytałam) i mały nakład był- stąd te braki na rynku