Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dziewczyny do dzieła! Zrzucamy zbędne kilogramy ! ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-12-15, 12:10   #374
neserere
Raczkowanie

Dot.: Dziewczyny do dzieła! Zrzucamy zbędne kilogramy ! ;)

Ja także ciągle się staram i w sumie nie mam sobie nic do zarzucenia. Tylko kurcze jestem strasznie niecierpliwa ja już bym chciała nie wiadomo jakie efekty, najlepiej żeby kilogram dziennie chudnąć hehe

Poza tym powoli kończą mi się pomysły na dobre, proste, szybkie i przy okazji lekkostrawne jedzenie muszę poszperać w necie może znajdę coś fajnego. A tak poza tym to bez większych rewelacji.

W przyszłym tygodniu aerobik na który chodzę zawsze wieczorem, będzie się odbywał tylko rano i trochę mnie to martwi bo rano nie mam możliwości chodzenia i boję się, że może mnie to kosztować jakimiś kilogramami i rozleniwieiem się ...

Od przyszłego tygodnia najgorszy okres jak dla mnie - byle wytrwać do Nowego Roku, potem już z górki

---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ----------

Cytat:
Napisane przez olesnati89 Pokaż wiadomość
A ja wróciłam z odzdziału ratunkowego . Dopadły mnie takie bóle brzucha że myślałam że wykituje Po badaniac krwi i kroplówkach przeciwbólowych puscili mnie do domku . Niby wszysto jest ok nie wiadomo z kąd te bóle brzucha tak silne .Mam zwolnienie do Końca tygodnia bo czuję się zwiedła nie dość że katar i wglto jeszcze te brzuszysko wstretne sie zbuntowoało Ale najważniejsze że jak narazie nie boli tak mocno. Dzis zjadłam kanapke zkładana z szynką i 3 bita bylam tak głodna wracając ze szpitala (byłam tam od 7 do 12 bez śniadania i wgl ) . Trudno diety nie dopilnowałam ale jestem tal zmeczona ze nie mysle racjonalnie . Teraz pije sok pomaranczowy i zastanawiam sie co by tu zrobic sobie jesc na obiad . Ale mam jeszcze troszke czasu wiec cos wymysle .Idę sie polozyc i kurowac . Zajrze wieczorkiem albo jutro po południu
Niedobrze się z Tobą dzieje, mam nadzieję, że będzie wszystko okej. A sprawdzali Ci może wyrostek?
neserere jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując