Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kobiety wychowujące dzieci i zajmujące się domem- czas na plotkowanie;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-12-15, 13:10   #433
zuzia13m
Zakorzenienie

GG do zuzia13m
Dot.: Kobiety wychowujące dzieci i zajmujące się domem- czas na plotkowanie;)

Cytat:
Napisane przez kasiazabrze Pokaż wiadomość
Hej kobity . Zdrówka dla chorowitków. My zdrowi ale też siedzimy w domu nie na moje zdrowie zabawy teraz na śniegu. Mąż znów ma mega gorący okres w pracy, do końca tygodnia musi skończyć jeden projekt i zostanie mu w końcu tylko jeden. Na który ma czas od 20 grudnia do 3 stycznia.
Coś mnie młody od 2 dni mega wkurza, albo rozlewa albo wrzeszczy a ja mam ochotę wysłać go momentami w kosmos. Na szczęście zaraz przyjedzie moja mama a ja uciekam na wizytę do mojego konowała . zobaczymy co dziś wymyśli.
Zuzia Grześ nawet na bajkach ostatnio jest głośny, bo musi koniecznie mi pokazać co sie dzieje w bajce więc nawet przy bajce nie odpoczywam. Do tego małe w brzuchu ma jakąś wściekliznę i wyjdzie mi za chwilkę przez brzuch.

Zobaczysz jak będzie Ci tego małego brakowało w brzuchu po porodzie tam przynajmniej nie płacze i nie rozrabia A Grześ może chce zwrócić na siebie uwagę, może ostatnio nie miałaś już na tyle siły aby z nim szaleć, bawić się, grać i On czuje się odrzucony?? Jest świadomy, że niedługo będzie maleństwo i może już zazdrosny się robi, albo tatuś częściej pyta o Twoje zdrówko i głaszcze brzuch, Grześ to widzi i najzwyczajniej w świecie jest zazdrosny?? Lub nadszedł wiek buntu i chce Ci dokuczyć celowo Ja jak byłam w drugiej ciąży to syna wychowywały babcie, tylko czasami mi go oddawały na parę dni - także nie miałam jakiś scen zazdrości, albo buntów i rozrabiania. Jak był ze mną to wiedział, że jest dzidzia w brzuszku, ja nie mogę biegać a nawet i za dużo chodzić i on musi mi zabawki przynosić jak chce się ze mną bawić. I to moje dziecko jak na swój wiek to był bardzo rozumny, wiedział, że musi mieszkać u babci, a po urodzeniu córki pilnował jej jak największego skarby (miał wtedy 3 lata i 4 miesiące) a ja pilnowałam ich bo dzieci mają nieograniczoną wyobraźnię
a przez
następne szesnaście lat
marzysz o tym żeby usiadły
spokojnie i się zamknęły !!!

zuzia13m jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując