Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Styczeń, Luty już za pasem, czas przywitać się z Bobasem - styczeń-luty 2011 cz.IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-12-15, 13:56   #1990
muron
Zakorzenienie

Dot.: Styczeń, Luty już za pasem, czas przywitać się z Bobasem - styczeń-luty 2011 cz

Cytat:
Napisane przez agape Pokaż wiadomość
ja to uważam że dzieci bezpośrednio po porodzie są brzydkie ale pewno moje będzie najpiękniejsze psycholodzy uważają że dziecko którego rodzice uważają je za piękne jest pewniejsze siebie w dorosłości niż inne dzieci

uwielbiam te ostatnie psychologiczne mądrości: jak cesarka to większe zagrożenie próchnicą, jak karmisz naturalnie to wyższa inteligencja... ech.... szkoda pieniędzy na takie badania

---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ----------

Cytat:
Napisane przez make_up_istka Pokaż wiadomość
Ja ostatnio kupiłam pierwszy raz pomelo, ale nie wiem czy po prostu nie lubię, czy trafiłam na jakieś felerne - żadnego konkretnego smaku (ani słodkie, ani kwaśne, ani gorzkie), suche jak wióry i bardzo twarde... Zdecydowanie wolę mandarynki, pomarańcze i grejfruty.

Kurcze miałam się ubrać i iść do sklepu...
oj to felerne Powinno być jak słodki grejpfrut, bardzo mięsiste, mniej soku niz grejpfrut, bardziej jak madarynka uwodnione;-)

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=890431
muron jest offline Zgłoś do moderatora