2010-12-15, 16:08
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII
Cytat:
Napisane przez iceflower
Jakiś tłusty krem na mróz by się przydał też - ideałem by był Cold Creme, a jak nie to może tłusty Dermosan sobie kupię jako tańszą opcję. Teraz stosuję filtr Avene (ja używam kremu) na maseczkę odprężającą Doliva ale to za mało teraz.
|
Gdzieś na przystanku widziałam reklamę Cold Creme w promocji ale nie wiem w jakiej aptece i nie kojarzę czy do twarzy czy do rąk 
Cytat:
Napisane przez isa666
Mnie się strasznie skóra ostatnio przesusza na ciele, zwłaszcza dłonie, ręce i nogi. Nie zawsze wieczorem mi się chce balsamować, ale muszę się chyba przemóc i jednak nie odpuszczać smarowania.
Jedynie włosy o dziwo mi się nie elektryzują, a zwykle miałam zimą z tym problem 
|
Mi się szczególnie jakoś nie przesusza i o dziwo paznokcie w nienajgorszym stanie (zawsze zimą musiałam skracać do samych opuszków, bo dłuższych nie dało rady nosić tak się niszczyły brzydko) - myślę, że to zasługa kefirkowania w dużej mierze Tylko te łokcie i łapki. Używam teraz przed wyjściem na pole Kamilla białego w pompce- dobry jest nawet 
Nie spóxniłam się dzisiaj na autobus Ale przegapiłam 2/3 tematów do nauki i zostałam zaminusowana z obietnicą naprawienia szkód jutro i w piątek, tak więc jeszcze chwilka internetowania i spadam do nauki :/
|
|
|