Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-12-15, 16:08   #324
rzyrafka
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Jakiś tłusty krem na mróz by się przydał też - ideałem by był Cold Creme, a jak nie to może tłusty Dermosan sobie kupię jako tańszą opcję. Teraz stosuję filtr Avene (ja używam kremu) na maseczkę odprężającą Doliva ale to za mało teraz.
Gdzieś na przystanku widziałam reklamę Cold Creme w promocji ale nie wiem w jakiej aptece i nie kojarzę czy do twarzy czy do rąk
Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Mnie się strasznie skóra ostatnio przesusza na ciele, zwłaszcza dłonie, ręce i nogi. Nie zawsze wieczorem mi się chce balsamować, ale muszę się chyba przemóc i jednak nie odpuszczać smarowania.
Jedynie włosy o dziwo mi się nie elektryzują, a zwykle miałam zimą z tym problem
Mi się szczególnie jakoś nie przesusza i o dziwo paznokcie w nienajgorszym stanie (zawsze zimą musiałam skracać do samych opuszków, bo dłuższych nie dało rady nosić tak się niszczyły brzydko) - myślę, że to zasługa kefirkowania w dużej mierze Tylko te łokcie i łapki. Używam teraz przed wyjściem na pole Kamilla białego w pompce- dobry jest nawet

Nie spóxniłam się dzisiaj na autobus Ale przegapiłam 2/3 tematów do nauki i zostałam zaminusowana z obietnicą naprawienia szkód jutro i w piątek, tak więc jeszcze chwilka internetowania i spadam do nauki :/
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora