2010-12-15, 20:25
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: 2010 - Wrześniowo-październikowe mamy - ze wszystkim sobie świetnie radę damy c
Cytat:
Napisane przez cellaris
A u nas dzisiaj wielki dzień. MArta po raz pierwszy będzie sama spała w swoim pokoju w nocy. Tak śpi w łóżeczku,ale obok naszego łóżka. Niestety tż się pochorował.
|
hehe rzeczywiście wielki dzień
Trzeba było TŻta wyprowadzić do drugiego pokoju (żartuję oczywiście)
Cytat:
Napisane przez Klarissa
Ale dlaczego nóżka by go zaczęła boleć jakiś czas po szczepieniu? Przecież by go od razu bolało. Natalka płakała tuż po szczepieniu, ale potem była tylko marudna. Mnie się wydaje, że przyczyna była inna niż nóżka, nie wiem co się stało, ale jeszcze bym się zastanowiła nad tymi szczepionkami...
niekoniecznie musi boleć od razu. Ja chyba 2 lata temu miałam szczepienie anatoksyną przeciwtężcową- od razu po szczepieniu nic nie bolało, a zaczęło boleć (i to dosyć mocno) dopiero po kilkunastu godzinach
A spróbuj może z Emolium emulsję na główkę, jest taka specjalna na ciemieniuchę 
|
dzięki za radę
Cytat:
Napisane przez dra
ninaad my też nie mogliśmy dać rady z ciemieniuchą i koleżanka mi podpowiedziała,aby posmarować Bepanthenem
|
dzięki za radę
Cytat:
Napisane przez martucha84
ninaad dziękuję, widzę że dziś dzień innych pediatrów,
a waszego też nie było ? (nie doczytałam czegoś?) przykro mi że się nic nie dowiedziałaś...
wypytam następnym razem -albo przy kolejnym szczepieniu , albo jak mi się będzie chciało- wcześniej umówię się na dzieci zdrowe i pójdę sama albo z Olą
mam nadzieję że wygracie z ciemieniuchą..
oby...bo już za długo się z tym bujamy...
gratuluje dzielności na szczepieniu
troszkę pomarudziła po kąpieli, ale udało mi się ją uspać Dzielna dziewczynka ta moja córcia
no i potwierdziła to co myślałam 4 razy dziennie mleko, do tego owoc lub sok owocowy jako przekąskę między mlekiem no i obiadek ale po obiadku może być szybciej głodny więc poleca zagęścić tym albo kaszką manną żeby już wprowadzać gluten
|
gluten też od razu po 4 miesiącu? myślałam, że najpierw to kaszki bezglutenowe-ryżowe,kukurydziane..
|
|
|