2010-12-16, 08:55
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy warto zyc bez seksu ... ?
Cytat:
Napisane przez Doris1981
Widziały gały, co brały - sorry, tylko tyle mi się nasuwa. Nie wiązałeś się z wulkanem seksu, to co się teraz dziwisz?
Rozmowa, bardzo wprost, prośba o to, aby komunikowała swoje potrzeby, bo Ty się nie domyślisz pewnych rzeczy, konkretnie plus odciążanie ją w niektórych obowiązkach, aby miała więcej czasu na relaks, odpoczynek - może to coś da? Jeżeli nie, to niestety - skończy się zdradą lub życiem w wielkiej frustracji. Trochę to wygląda tak, że dwoje dobrych przyjaciół, mieszkających ze sobą, od czasu do czasu uprawiających seks, ale jednak tylko przyjaciół (chociaż, czy ja wiem? przyjaciele najczęściej są wobec siebie bardzo szczerzy, Wy nie), będzie miało ze sobą dziecko.
|
Doris ma rację 
Jeden ma wieksze problemy drugi mniejsze. Ona ma bardzo małe, Ty jak dla mnie przeciętne.
Szczerze? Ja nie widzę szans, by to przetrwało. Bo i po co? Ty się będziesz męczył, bo potrzebujesz seksu, ona się będzie męczyć bo będzie czuła się pod presją. A z tego będa tylko konflikty. Chcecie żeby wasze dziecko w takiej atmosferze dorastało?
Odpowiadając na pytanie w temacie: tylko po co..?
Śledź też pies! - blogujemy
♥
|
|
|