Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dziewczyny do dzieła! Zrzucamy zbędne kilogramy ! ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-12-16, 08:41   #382
malinka_070190
Zakorzenienie

Dot.: Dziewczyny do dzieła! Zrzucamy zbędne kilogramy ! ;)

Cytat:
Napisane przez Michalinka89 Pokaż wiadomość
Nażekaniem nie schudniesz Trzeba sobie powiedzieć " zrobię to! przeciez mogę jestem silnym człowiekiem musze dac rade" i idzie się do przodu, zrobić sobie jeden dzien rozpusty na 2 tygodnie to sie nic nie stanie. Wiesz jak to uczy cierpliwości, mobilizacji i samozaparcia.. i pomyśl sobie" mój organizm bedzie mi wdzieczny ze tak dobrze go traktuje"

Ja dzisiaj zjadłam 2 poczki chipsów, czekolade i 2 batony. Porpostu tak juz to za mną chodziło, że musiałam.. ale jak zjem raz na 2 tygodnie to sie nic nie stanie .. a tak sie nasłodziłam ze mi starczy na troche gorszy dzien.. ale nie ma sie co poddawać! Opowiem ci taką hmm mądrość i głęboko sobie to przemyśl i się nad tym zastanów:
Wracasz do domu i masz przed sobą ciemny las straszny las, jest ciemno i bardzo sie boisz, wątpisz czy przejdziesz przez niego sama ale wiesz ze tam za tym lasem jest twój dom twój pokój ciepłe łózko noi idziesz.. jest ciemno i potykasz sie o jakies korzenie przewracasz ale jak najszyciej wstajesz, podnosisz sie i idziesz dalej jest strasznie i wiesz, że nikt ci nie pomoże i znów się o coś potykasz ale wiesz, że musisz szybsko wstac bo tylko głupiec zostałby w miejscu.. myslisz o tym łozku o tym celu o swoim domku idzies dalej przeciez juz jestes coraz blizej i nie mozesz sie poddac bo czeka tam na Ciebie twój cel.. znów sie o cos przewracasz jakas przeszkoda wiesz ze musisz wstac jak najszybciej bo cos cie moze dopasc albo porwać i musisz iść dalej juz tak blisko jest twój dom już widzisz to światełko w oknie juz tak blisko celu i przechodzisz ten ciemny straszny las i osiągasz cel. To jest właśnie życie upadki są co krok ale tylko głupiec się poddaje bo odważny człowiek wie, że musi sie szybko podnieść i iść dalej by osiągnąć cel. Ja zawsze aczkolwiek mam jakiś problem albo już brak mi sił przypominam sobie tą opowieść i wiem ze musze iść dalej Pomyśl nad tym.

Kurcze no mądre słowa niby nic, ale daje do myślenia!
u mnie dziś 61,6. mam nadzieje, że dalej będzie tak szło, chociaż jak będzie słabszy dzień to mam nadzieje, że sie nie poddam

Racją też jest to, że nie można patrzeć na innych, bo każdy człowiek jest inny. Ja kiedyś też patrzałam na koleżanki, ale stwierdziłam, że to jest bezsensu i tylko mnie dobija!
Ja zazdrościłam mojej przyjaciólce tego, że jest taka chudziutka, a ona mi zazdrościła tego, że u mnie nie ma samych kości. Od pewnego czasu próbuje przytyć, ale nie może...
Więc widzicie my mamy problemy z tym aby schudnąć a niektórzy bardzo chcieli by przytyć...

Więc nie ma co się załamywać dziewczynki! Musimy się wziąć w garść i iść do przodu! Po to tu jesteśmy wszystkie żeby podtrzymywać się na duchu! Razem damy radę!

---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ----------

Cytat:
Napisane przez olesnati89 Pokaż wiadomość
Tak sprawdzali , robili mi badania i niby wszystko OK. Najdziwniejsze jest to ze juz 3 raz sie powtarza ta sytuacja , wszystko niby ok i boli w przeciagu pól roku mam tak 3 raz . Nie wiem cosie dzieje ale sie martwie bardzo

---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ----------

Badania tzn wyniki badań mam ok . Nie widza co jest przyczyną . A stres hm natym samym poziomie co zazwyczaj a nawet troszku miej . Nie wiem co mam myslec. Nawet teraz nie mysle o diecie bo sie martwie tym co sie dzieje. Ale w sumie i tak jem jogurciki itp bo nic mi nie makyje

Kurcze nie chce Cię martwić kochana, ale moja teściowa też od jakiegoś czasu miała bóle brzucha i też jej robili badania i nic nie wykazały! Wkońcu powiedziała, że ona nie wyjdzie ze szpitala dopóki nie znajdą przyczyny i co się okazało to ma kamienie w woreczku żółciowym... teraz przed samymi świętami czeka ją operacja...;/

30/30 shred
malinka_070190 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując