Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Styczeń, Luty już za pasem, czas przywitać się z Bobasem - styczeń-luty 2011 cz.IV
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-12-16, 08:39   #2086
muron
Zakorzenienie

Dot.: Styczeń, Luty już za pasem, czas przywitać się z Bobasem - styczeń-luty 2011 cz

Cytat:
Napisane przez agape Pokaż wiadomość
mysiopez kciuki zacisnięte

dewi okropne... w 18 tygodniu już się kocha swoje dzieciątko...

a ja wczoraj spać nie mogłam do 24 bo dzieciak ciągle kopał, w ogóle cały dzień był nadwyraz aktywny, mam nadzieje że to nie adhd TŻ jeszcze dodatkowo je zaczepiał i oprócz kopniaczków raz maleństwo go "dotknęło" - on to przynajmniej tak opisał i powiedział że aż go ciarki przeszły

co do porodu to my nadal nie wiemy czy będziemy razem... ja się właśnie boje że mógłby zobaczyć "niechcący" za dużo i potem mógłby czuć np. niechęć do zbliżeń... może sytuacja sama się rozwiąże i będzie w pracy jak ja będę rodzić

a i witam w ten mroźny poranek

No i właśnie po to robi się badania , badania genetyczne. Swoją drogą niestety dobrze, ze teraz znaleźli wadę, a nie znacznie później. Wtedy jeszcze ciężej.... Moja koleżanka 3 razy poroniła ok 5 miesiąca. Teraz zdecydowali się na podwójną adopcję

w 18 tc to ja jeszcze nie kodowałam, że jestem w ciąży. I myślę, że na razie to jestem do brzucha przyzwyczajona. Choć jakby coś się stało to byłaby tragedia. Ale nie umiem personifikować tego dziecka jeszcze.

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=890431

Edytowane przez muron
Czas edycji: 2010-12-16 o 08:41
muron jest offline Zgłoś do moderatora