2010-12-16, 08:40
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Styczeń, Luty już za pasem, czas przywitać się z Bobasem - styczeń-luty 2011 cz
Witam w klubie cudownie wyspanych Do 9 tym razem Nie ma to jak porządny wysiłek fizyczny, wczoraj od rana do wieczora sprzątałam, prałam, pakowałam prezenty, dom już tak światecznie wyglada, tylko ubranej choinki brakuje A dziś wieczorem SR to sobie dodatkowo mięśnie rozgrzeję 
Cytat:
Napisane przez mysiopez
witam z rana
ja właśnie szykuje się do lekarza. Trzymajcie kciuki, żeby wszystko było okej!
|
Trzymam kciukaski 
Cytat:
Napisane przez Koperco
ja też witam z rana.dziś jak zwykle nieprzespana no przez zgage;( nie mam już sposobu na nią..Zostałam za to brutalnie wywalona na dwór przed 8 bo małżowi auto nie chciało odpalić i ktoś musiał pomóc,a że mimo wszytsko jeszcze jestem najlżejsza to padło też i na mnie,ale sukces!  dziś ok 10 kolejna wizyta w lumpku;]
ja mam pytanie co do ubierania dziecka,bo mi się śpiochy nie podobają, to wtedy sam pajac?czy pod pajaca jeszcze body?(jeśli body to jakie długi czy krótki rękaw?)chodzi mi o zimę oczywiście ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) bo nie wiem na co jeszcze mam zapolować 
|
Ja w większości mam pajacyki i pod nie będę zakładać body, mam i z długim z krótkim, w większości z długim. Zależy jak cieplo masz w domu, na wyjście na pewno pod pajaca z długim, w domku może być krotki, ja tak myślę
|
|