2010-12-16, 08:46
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 2010 - Wrześniowo-październikowe mamy - ze wszystkim sobie świetnie radę damy c
Cytat:
Napisane przez dra
hej
kalex możesz spróbować jak cię to męczy,ale opowiem na swoim przykładzie,synuś na samym początku wzorowy był,ale później już nie i to trwa do teraz je to zależy co godzine,co 2 czasem co 3,na początku herbatek nie chciał też dopiero nie dawno zaczął pić,ale to nic nie daje wypije herbatke i tak woła cyca,a nie da się go uspokoić,aby przetrzytmać jak zacznie krzyk to koniec nic a nic nie pomaga,kiedyś już zwątpiłam może moje mleko nie takie i miał okazje skosztować mm,ale to samo robił więc pogodziłam się z tym taki jego urok
chodz ostatnio myślkałam,że już się uregulował,bo jadł przez 3czy 4 dni co 3h,a nocka nawet 5h snu i przerwy na jedzenie,ale znów to wróciło je jak mu się podoba.I postanowiłam notatki zrobić ile je,ile śpi w ciągu doby to takie plus minus wyszło,że je 10-12razy na dobe,a śpi 10-12 na dobe reszte to aktywność i marudność i pogodziłam się z tym mam bardzo żywe dziecko,głodomorka jakoś trzeba dać radę 
aha a jak długo je teraz akurat góra 10min,ale wcześniej 30-40min jadł
|
dra również dziękuję za odpowiedź wcześniej ją przegapiłam,przepraszam:c mok:
na razie odpuściłam jednak MM-zobaczymy co będzie do końca tygodnia.W nocy ładnie jadl, usnął o 21.40 i obudził się na jedzonko o 1.10 a potem o 5.35 a w sumie spaliśmy do 8.00
więc git
Cytat:
Napisane przez martucha84
a prosze  a może faktycznie to skok
|
tak średnio bylam nastawiona do teorii skoków, ale może faktycznie....bo jemu tak się porobiło jak wszedł w 8 tydzień
POMI-dzięki, wiesz już znalazłam kilka ciszków świąteczno-mikolajkowych na all jakos źle wcześniej szukałam co wykładu pediatry na temat MM to ja bym wyszła i pow,że ja tu przyszłam po poradę odnośnie jednej sprawy a nie na wykłady o d....maryny dla mnie fachowiec powinien rzeczowo udzielic odp na zadane pytanie a swoje poglądy zostawić dla siebie
---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ----------
Cytat:
Napisane przez ycnan
BTW2, mąż PIERWSZY RAZ zmienił małemu pieluchę  ...ale na kupę, niestety, nie trafił 
|

jak w sobotę wychodziłam to też skrycie marzyłam,żeby Mati mu kupe walnął pod moją nieobecnosc (jak maly zrobi kupke to zawsze TŻ woła"mamaaaaa kuppaaaa" ).No,ale Mati chyba trzyma sztamę z tatusiem,bo mega kupe walnął przed moim wyjściem o 9, a potem po 14 jak wróciłam
ale teraz w sobote też wychodze, wiec jest nadzieja
|
|
|