Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Robię bęc i znów kroczek... bo ja mam dopiero roczek! (list-grud 2009)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-12-16, 10:01   #2818
mamrotka
Wtajemniczenie

Dot.: Robię bęc i znów kroczek... bo ja mam dopiero roczek! (list-grud 2009)

Cytat:
Napisane przez jo@śka Pokaż wiadomość
Dziękuję za przywitanie Coś o sobie? Jestem szczęśliwą mamą, z wieloma pasjami. Pewnie jestem już w tej grupie staruszką, Wy takie młode... U mnie już trzydziestka Mieszkam sobie w górach i tyle chyba. Dziś jedno zdjęcie dzieciaków - akurat w dniu urodzin Milli z malutkim tortem, na imprezę umęczyłam inny.
Co do wózków, zależy co kto lubi. Mnie marzył się zawsze wiklinowy i taki Millka dostała na roczek. Myślałam, że nie będzie się nim bawić, że to raczej prezent na wyrost, ale o dziwo śmigała od razu. Wtedy jeszcze sama nie chodziła. Wózek nie jest wywrotny. Cena niezbyt przyjemna, ale ja poprosiłam całą rodzinę, żeby się złożyli na tę jedną rzecz http://www.maxizabawa.pl/Wozek_wiklinowy-872.html. Pewnie później, na wyjścia po naszych kamienistych drogach kupimy jeszcze jakiś, bardziej terenowy, bo ten się nadaje raczej w domu. Te wózko-jeździki z FP też bardzo fajne. A! Jeśli chodzi o te paputki, to polecam. Millka ma, znajomi mają i są bardzo fajne i przyjazne dla stópek.
fajne masz maluszki

Cytat:
Napisane przez bogus85 Pokaż wiadomość
Mamusie klikam Wam w banerki

Oli jest chory, ma straszny katar. Nie wiem czy to ma zwiazek z ta szczepionka MMR, czy zbyt lekko go ubralam i zmarzl Serce mi sie kraje i psychicznie zle to znosze, pierwszy raz jest chory.

Pinky wszystko bedzie dobrze z wynikami A Milenka ma taakie piekne oczy!

Karenina sliczne zdjecie Andre w avatarze!

Zazdroszcze Wam sniegu i saneczkowania! Marze o wypadzie na narty, a u nas cieplo 22stopnie.
zdrowka dla synusia

Cytat:
Napisane przez karenina19 Pokaż wiadomość

Stooooooo latek
dla
Madzi
i
Nilusi
Załącznik 3608675
Załącznik 3608676

przylaczam sie do zyczen

i buziak dla Andree z okazji miesiecznicy