|
Dot.: Styczeń, Luty już za pasem, czas przywitać się z Bobasem - styczeń-luty 2011 cz
havana lepiej faktycznie pogadac bo ja widze, ze z nimi to nigdy nic nie wiadomo 
Justine Ty sobie nawet tak nie zartuj, ze brzuch Ci sie obniza i ze zaraz urodzisz! Nie mozesz mnie samej zostawic tak na koniec 
Ale tak ogolnie ja u siebie tez czasem widze ze mam brzuch inaczej ale tez wtedy czuje inny nacisk dziecka... Wiec moze faktycznie zmienilo swoje polozenie?
A nie walneli sie Tobie w ustalaniu terminu? Moze zaszlas w ciaze miesiac wczesniej, a mialas normalny okres? Moja kumpela tak miala... Troche sie taki okres roznil od innych, ale nie az tak bardzo.l..
---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ----------
A co do tego ze dzidzius nas slyszy juz w brzuchu i czy gadam do brzucha... Nie rozmawiam z brzuchem bo mi tak jakos glupio...chociaz czasem sie mi zdarzy... Za to mimo, ze nie mam talentu to czesto sobie spiewam i po chwili mi sie glupio zaczyna robic, ze nie mam totalnie glosu do spiewania i ona biedna musi tego sluchac 
Przed chwila sobie spiewalam i zaczela skakac jak szalona mysicie ze sie jej spodobalo?