Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ostatnie Święta i Sylwester przed nami kiedy jesteśmy panienkami - PM 2011, cz.28
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-12-16, 13:56   #1305
natalontko
Zakorzenienie

Dot.: Ostatnie Święta i Sylwester przed nami kiedy jesteśmy panienkami - PM 2011, cz.

Cytat:
Napisane przez emiii_87 Pokaż wiadomość
jak się już gdzieś zapiszesz ( przynajmniej ja tak mam) to motywacja jest duuużo większa. Tam się robi ciągle coś nowego, wszyscy cwicza co motywuje dodatkowo. Instruktor fajnie doradza jak cwiczyc. no i skoro sie zaplaci za caly miesiac to chce sie wykorzystac ten czas na maxa
Ja zawsze byłam w miarę szczupła- nie chudzielec ale szczupła i trenowałam kiedyś 6lat wyczynowo sport. A od 5 lat nie robie nic, cigle sobie obiecywalam ze bede biegala a zapalu starczalo mi na tydzien, dwa a tu jest zupelnie inaczej. jestem bardzo zadowolona moj TŻ też no i mimo ze tyle energii to wkladam to na codzien mam jej jeszcze wiecej, nie jestem juz takim leniuszkiem

ufff..ale sie rozpisalam
zazdraszam
ja to sama nigdzie nie pojde, a nie mam z mojej miejscowosci kolezanki chetnej na takie wygibasy. Mam w domy na cd areobik ale lenia mam wiekszego
Cytat:
Napisane przez cobra115 Pokaż wiadomość
Cześć wszystkim

Mam coraz mniej czasu na wizaż, bo coraz więcej pracy i szkoły

W dodatku rozchorowałam się (Micia chyba od Ciebie to mam) a muszę dzisiaj dopisać swoją część pracy i jeszcze "posklejać" wszystko w jedną całość bo w trójke pisałyśmy... ale to chyba na nocce... bo teraz troche łazienkę muszę ogarnąć...
zdrowka

---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ----------

Cytat:
Napisane przez lula177 Pokaż wiadomość
cześć
czesc
natalontko jest offline Zgłoś do moderatora