2010-12-16, 16:16
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Styczeń, Luty już za pasem, czas przywitać się z Bobasem - styczeń-luty 2011 cz
Cytat:
Napisane przez izus123
Cześć!
Mam do was pytanie odnosnie wagi,
przytyłam tylko 6 kg. Jestem w 35 tyg. (tak dla przypomnienia, bo ja się rzadko udzielam 
Mała w 32 tyg. ważyła 1600g., lekarz mówi, że to mało, ale wszystko OK. Co wy o tym myślicie... boję się następnego USG....
o ile do tej pory nie urodzę, bo szyjka jest już króciutka, leżę, bo w każdej chwili mogę już urodzić, a gdzie tam jeszcze do 19-stego stycznia.
|
Ciężko mi powiedzieć, mój synek na początku 31 tygodnia ważył nieco ponad 1,5 kg też mi się to wydawało niewiele dlatego o to zapytalam lekarza ale on był zdziwiony moim pytaniem i powiedział, że mały jest dokładnie w środku siatek centylowych, więc po prostu mu uwierzyłam i się staram nie martwić. Jeśli ładnie cały czas przybiera na wadze to wydaje mi się, że wszystko jest w porządku. A delikatne "odchylenia" od tzw normy w jedna czy druga stronę to chyba nic niezwykłego.
Cytat:
Napisane przez marlena_19_19
|
Moim zdaniem się nada. Pod niego, bodziak, pajacyk, czapeczka, rękawiczki, cos na nózki cieplego i będzie super 
---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ----------
Uciekam dziewczynki na SR, baaaaaaaaaaaaaaaaaj
|
|