Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wpadki inteligentnego kierowcy w spódnicy!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-12-16, 18:36   #503
mala zmiana
Rozeznanie

Dot.: Wpadki inteligentnego kierowcy w spódnicy!

Cytat:
Napisane przez gosiaczekbtm Pokaż wiadomość
ale sie uśmiałam z tych wpadek
mnie sie też pare przytrafiło
1 na stacji stanełam z innej strony niż wlew paliwa i ciągnełam na siłe ten wąż przez całe auto, ludzie patrzyli jak na wariatke a wystarczyło podjechac z drugiej strony
2 wsiadłam do auta wkładam kluczyk i niechcący zablokowałam kierownice, słyszałam o tej blokadzie, ale nie wiedziałam dokładnie jak odblokowac, wiec czekam sobie spokojnie, aż się samo odblokuje... 5 min- nic , 10 min- nic, 30 min- nic. Myśle sobie, że może to po godzinie sie odblokowuje, wiec nie bede czekała w samochodzie ide do domu... po godzinie wracam a tu dalej echo. Udało mi się dodzwonic do jakiegoś znajomego, ktory wyjaśnił, że wystarczyło poruszac jednocześnie kierownicą i kluczykiem.... ot cała filozofia
3 kiedyś autko staneło mi w duuuzym korku, i za nic w świecie nie chciało ruszyc. trzeba było go zepchac na pobocze. byłam z 2 koleżankami wiec mowie do jednej " ty prowadź a my będziemy pchały", pchamy pchamy i nic, rozbawieni kierowcy przyglądają sie 3 kobitkom probującym zepchac samochód ide do auta i pytam czy może jest hamulec zaciągniety... ale nie, wiec ide pchac dalej, mało mi żyłka w tyłku nie peknie a samochod ani drgnie... kierowcy coraz bardziej rozbawieni hahaha znow ide i krzycze na koleżankę ze pewnie ona gdzieś coś robi, że nie da sie go ruszyc... zamieniłyśmy sie miejscami, ale to nic nie dało w końcu jakiś dobry facet sie zlitował i powiedział nam, że mamy auto na biegu.... chciałyśmy się zapaśc pod ziemię ze wstydu

było jeszcze pare zabawnych sytuacji jak sobie przypomne to napisze Pozdrawiam
Ale sie uchichralam, najepsza to ta zylka w tylku byla, myslalam ze pekne
mala zmiana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując