Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kobiece rozterki... :(
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-07-28, 08:27   #4
k_rubia
Rozeznanie

Dot.: Kobiece rozterki... :(

hmmm...."czego oczy nie widzą tego sercu nie zal"....nie, zebym namawiała do kłamstwa ale moze zastanow się, czy wyjawienie prawdy jeszcze bardziej pograzy Wasz związek czy też sprawi, ze umocni sie jeszcze bardziej...mam na mysli to, czy po zdradzie jeszcze bardziej go kochasz, potrzebujesz i czy naprawde chcesz z nim byc....moze ta zdrada to znak, ze ciagle czegos szukasz...bo moim zdaniem nie zdradza ten, kto czuje sie spełniony do konca....moze ta zdrada to nie "wina" braku miłości, braku przyjaźni i zrozumienia....moze po prostu brakuje w Waszym zwiazku "ognia", który trzeba wzniecić raz jeszcze ??? Radzić nie będę, ale mogę wyrazić tylko swoje zdanie: poczekałabym z ta szczerością, bo być moze ( tylko teoretycznie zakładam !!!!!! ) Wasz związek i tak sie rozpadnie i to nawet nie z powodu Twojej zdrady. Wtedy bedziesz sie czuła okropnie, ze do innych przyczyn rozpadu Waszego zwiazku TY osobiście dołozyłaś jeszcze jedną....i tak chyba nie napisałam tego tak, jak chciałabym to napisać