Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - BEZROBOTNI łączmy się część 2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-12-16, 21:19   #779
CzarnyElf
Zakorzenienie

Dot.: BEZROBOTNI łączmy się część 2

[1=2f6abb6d3878858271ffdb3 efd65c95d1f4fde9b_623d0cb 3af0b6;23821322]Czarny Elf, nie dasz rady zmieścić sie na 1 stronie? Albo powiększyć, żeby zająć więcej z tej 2? jeśli wrzucisz daty z lewej strony zyskasz miejsce i powinnaś się zmieścić na 1 str
Znaki interpunkcyjne w niektórych miejscach, daty do poprawienia (zachowanie konsekwencji - albo "to" albo myślnik, odstępy tam też się przydadzą). Polska nazwa szkoły do przetłumaczenia, jaki masz po tym poziom wykształcenia (ZSZ?) czy ten dyplom (tytuł?) jest uznany w USA?

w 1 pracy 2 lata, trochę mało miejsca poświęcasz obowiązkom w porównaniu do reszty, w innym miejscu wymieniasz parzenie kawy jako obowiązek - czyli nieco powiedzmy marginalne zajęcie - tu musisz wyważyć proporcje

kompozycja i układ ok[/QUOTE]

Dzieki za uwagi

-No wlasnie-chce sie zmiescic na jednej stronie-bede probowac
-No wlasnie po przyjrzeniu sie widze male bledy w datach itp-do poprawki.
-Przetlumacze nazwe szkoly na angielski-szkola uznana w Usa
-Parzenie kawy wywale
-Co do pierwszej pracy i obowiazkow-ja naprawde tylko to tam robilam-byla to moja pierwsza praca i niezbyt lubilam ja-niewiem co tam jeszcze wcisnac?Chce sie skupic na obowiazkach w ostatnich 2 pracach-bo na podobne stanowiska chce aplikowac.A co mi praca w sklepie da?Moze powinnam to wogole wywalic i zostawic tylko te dwie ostatnie i wolontariat?

Edytowane przez CzarnyElf
Czas edycji: 2010-12-16 o 21:37
CzarnyElf jest offline Zgłoś do moderatora