|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. VII
Cytat:
Napisane przez Kfiatuszek1987
witam! Mam na imie Karolina i od dluzszego czasu obserwuje Wasze wypowiedzi gdyż jestem częstą klientką biedronki. Jestem młoda mamą( moja córcia na 14 miesięcy) dlatego chcialabym podzielić sie z Wami kilkoma uwagami odnosnie produtow dla dzieci. Pieluchy Dada jak dla mnie są super(choć oczywiscie zależy od dziecka). Kupilam raz huggisy w takim kartonowym opakowaniu ale jak dla mojej małej sie nie sprawdziły, gdyż tak jakby obcierały ją. Chusteczki dada tez jak dla mnie są super bo sa dobrze nawilżone a czasem droższe firmy mają chusteczki suche prawie jak papier toaletowy. Poza tym to kupuje jej mleko Bebiko bo w porównaniu do innych sklepów w moim mieście jest różnica 3zl czyli sporo i wczesniej kupowalam obiadki gerbera bo tez były tańsze(chyba ze gdzies byla promocja). Czasem kupuje jej tez zabawki. Ostatnio Kupilam klocki drewniane w wiaderku. Nie bede ukrywać ze mialam obawy przed tym zakupem bo kiedyś kupilam jej tez takie drewniane klocki ale te zakładało sie na patyczki i wychodził domek(nie wiem czy dobrze wyjaśnilam). W każdym badz razie moja córcia któregoś dnia rzuciła takim klockiem o ścianę(nie z dużą siłą, normalnie jak to dziecko) i ten drewniany klocek rozpadł sie na dwie części. Oczom swoim nie moglam uwierzyc, bo podobno drewniane zabawki są najbezpieczniejsze i w życiu bym nie pomyśla że taki kawalek drewna sie rozpadnie. Na mikołaja dostała tez sanki z biedronki i z czystym sumieniem moge je polecić. Często tez zdarzalo mi sie kupowac jej np body i tez moge je polecić. Cena niska i dobra jakość, a wiadomo ze takie małe dziecko szybko wzrasta wiec uważam ze nie ma sensu przepłacać. Pozdrawiam wszystkie biedro-maniaczki 
|
Bebiko w Carrefour jest tańsze niz w biedronce
|