2010-12-16, 22:38
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Robię bęc i znów kroczek... bo ja mam dopiero roczek! (list-grud 2009)
Cytat:
Napisane przez gucia6
Heloł mamusie 
przede wszystkim wszystkiego najlepszego dla wszystkich jubilatow 
My juz sie zaaklimatyowalismy, Sandra tez, cala podloga jej, podbija serca nie tylko w domu, ale i na ulicy (w koncu jako blondyneczka z jasna skora i niebieskimi oczkami jest tutaj nie lada zjawiskiem ), nadal nie chce jednak chodzic (ale ponoc tz zaczal chodzic dopiero jak mial 17 miesiecy )
Pogode mamy piekna, slonce, 25-30 st w dzien 
Co do choinki, to my jeszcze nie mamy, bo dopiero w poniedzialek jedziemy w miejsce, gdzie bedziemy spedzac swieta. Ale jestem ciekawa reakcji malej.
A teraz sprobuje troche was podgonic 
Aha... no i witam nowa mamusie...
i tak do wszystkich nowych mamus, prosze o informacje do listy na priva, zebym mogla dopisac
|
bo Sanda jest sliczna dziewczynka wiec nie dziwie sie ze ludzie wpadaja w zachwyt na jej widok mowie powaznie Faajnie wam tak cieplo.. a u nas -12 i sniegu po pachy:/
Cytat:
Napisane przez elalank
heloł raz jeszcze
boguś chętnie bym wpadła, ale trochę za daleko do Ciebie
jo@śka- pewnie, że jak kilka osób się złoży to fajnie kupić coś porządnego  . U nas niestety nikt sie nie pytał, oprócz jednej cioci, co kupić Olce na roczek. I dostała różne pierdołki
i właśnie wrócilam z USG, więc młody/a nadrobiła jeden tydzień i dziś nam wyszło, że to 11+1
Widziałam rączki i nóżki  niesamowite to jest!
I jeszcze Wam coś powiem,ale nie tu. 
|
aj zaczynam zazdroscic i przez ciebie mam mysli ktorych nie powinnam miec za mloda jestem na 2 dziecko czyz nie?;p lece do kubuuu
|
|