Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - "Na tym polega nasz pech,że cuchnie nam cnota,a pachnie grzech!" :D Dietkowania cz.IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-12-16, 21:39   #44
Sunsett
Zakorzenienie

Dot.: "Na tym polega nasz pech,że cuchnie nam cnota,a pachnie grzech!" :D Dietkowania

Cytat:
Napisane przez Anastazja86 Pokaż wiadomość
ja zarabiam krocie?? udało Ci się, to żart dekady
on już tyle zgubił że byśmy się nieźle obłowiły raz cały portfel zgubił po tym jak wygrał na maszynach 5 tys
ja nie lubię się kąpać w tak gorącej wodzie bo mi za gorąco ale ja kiedyś walnęłam z koleżanką wino w saunie ale była moc
no i elegancko trzeba się wyszaleć u mnie jest impreza w pierwszy dzień świąt ale pewnie nie pójdziemy ze względu na żałobę
Ah dziękuję dziękuję

To chyba z tej radości zgubił
Kurna chyba bym się powiesiła na jego miejscu Ale jaja, ładnego miał farta ten kto znalazł ten portfel

No w takich warunkach szybko kopie To samo po dniu spędzonym na słońcu , dwa piwka i mnie nie ma

U mnie zrobili i w jeden i w drugi, miałyśmy w planie iść tylko w pierwszy dzień, no ale wyszło inaczej Nie wiem jak ja podołam mając na uwadze to jak zdycham na kacu... Ale dam radę
A przecież na ostatkach byliście ?