Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dzisiaj nie? Jutro nie? Może jednak skusisz się? Przecież ja tak bardzo chcę... cz.27
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-12-16, 21:55   #3403
Hawwa87
Zakorzenienie

Dot.: Dzisiaj nie? Jutro nie? Może jednak skusisz się? Przecież ja tak bardzo chcę...

Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
No własnie jeśli coś mnie stresuje to właśnie nawał wydatków zwalony na jeden moment :/ chociaż i tak częściowo nam się to rozłożyło, bo spora zaliczka poszła na salę, ubrania i obrączki już pokupowane, ale cała reszta pójdzie na raz. Staram się odkładać na koncie po trochu na to, żeby mniej to odczuć... Dlatego mam teraz wnerw o brak wypłaty na koncie - wolałabym tych odłożonych pieniędzy nie ruszać, żeby kupić resztę prezentów - wiadomo, że jak raz się ruszy to już poleci
A wypłata ma być dopiero 20.12

---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ----------

Wikisłownik mi powiedział, że po albańsku to masz nawet 2xr - lipiec po ichniemu to "korrik"
Trochę mnie ten korrik uspokoił

My sobie zrobiliśmy "kalendarz", żeby podzielić wydatki na cały okres przygotowań, ale póki co szlag go trafia, bo nic z niego nie zostało załatwione

Cytat:
Napisane przez Biska Pokaż wiadomość
W moim jest! lipieRc więc możesz być już spokojna
Hehe Lipierc podsunął mi inną wersję - rypiec

Powód do śmiechu dał mi Bóg

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni