Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nie odkładam życia na potem! - zmieniam się :-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-12-16, 21:58   #933
Copykat
Zakorzenienie

Dot.: Nie odkładam życia na potem! - zmieniam się :-)

Cytat:
Napisane przez fen_ Pokaż wiadomość
Spokojnie, wdech, wydech...
Gdyby nie to, że mam w sobotę od dawna zapowiadaną wigilię to bym poszła z Tobą na balety.
A z prezentami i sylwestrem też jestem w czarnej d****, ale jeszcze jest tyyyyyyyyyle czasu
Próbuję być opanowana, ale przeważnie mam tak, że wystarczy byle głupota i już chodzę wk... cały dzień i przypominają mi się wszystkie życiowe niepowodzenia do 10 lat wstecz Dziś mnie telefon załatwił, przestał mi działać głośnik do rozmów tak ni z tego ni z owego będę musiała się wybrać do serwisu, mam nadzieję że znajdę fakturę i zrobią mi na gwarancji...
Widzę że też jesteś z Wawy?

Poszłam dziś na seminarium, promotorka sprawdziła mi już ten rozdział, który oddałam w zeszłym tygodniu i powiedziała, że merytorycznie jest bez zarzutu stylistycznie za to trochę muszę poprawić - mam problemy z interpunkcją a następny mam oddać na początku przyszłego semestru - pilnujcie mnie żebym zaczęła pisać odpowiednio wcześnie, a nie znów zostawiła na ostatnią chwilę a potem wylewała gorzkie żale na forum nad swoim lenistwem

they said there's too much caffeine in your blood stream and a lack of real spice in your life

Copykat jest offline Zgłoś do moderatora