2010-12-16, 23:42
|
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: On ma większe potrzeby ode mnie.
Wybaczcie, ze to powiem, ale po uprzednim przegladnieciu forum liczylam na sensowniejsze odpowiedzi i bardziej dojrzale. Niestety sie rozczarowalam. Nie powiedzialam w jakiej sytuacji sie znajdujemy po to zeby mieliscie sie z czego posmiac w samotne wieczory przed komputerem. I nie to bylo naszym problemem! A kazdy zauwazyl jedynie to. Szkoda ze nasz narod jest taki chamski i malo tolerancyjny. Spodziewalam sie czegos innego, zaluje ze napisalam jak dokladnie jest bo macie niezly ubaw poprostu chcialam wiedziec co zrobic jesli facet potrzebuje wiecej i jak mu w tym pomoc, bo ma niekiedy doly przez to. I racja powiedzenie umiesz liczyc licz na siebie tutaj wygralo. Ale dziekuje za te niemile teksty dzieki nim potwierdzily sie tylko moje uczucia i to ze chce z nim spedzic reszte zycia. Porozmawialismy szczerze i stwierdzilismy, ze poradzimy sobie swietnie sami zadbamy o nasz trollowaty komiczny zwiazek wiec temat mozna zamknac. Hm a moze i uzyskacie odpowiedz co to za 'zwiazek'. Zwiazek wspanialy i mimo odleglosci i rzadkich spotkan i tak dlugiego rozstania swietnie sobie z tym radzimy. Widze ze tutaj macie nawet regulke na czym polega zwiazek na lezeniu obok siebie tak? My sie swietnie znamy i raczej to my mozemy stwierdzic co do siebie czujemy nie zaden forumowicz ktory przeczytal tylko skrawek z naszego zycia. Poza tym jak same wiecie zwiazek w duzej mierze polega na szczerej rozmowie. Bliskosci i tysiacu innych spraw rowniez. Ale samo bycie nie wystarczy. Zycze wam, zeby w waszych zwiazkach nawet w tych, w ktorych macie swoich partnerow obok bylo tyle ciepla, bliskosci nawet na odleglosc, szczerych rozmow, WYTRWALOSCI, uczucia i tylu wspanialych orgazmow na samo brzmienie jego glosu i widok wspanialego cialka a do zwiazku partnerskiego dojrzewamy ciagle, uczymy sie swojego partnera cale zycie wiek nie gra tutaj roli. I ja jestem dumna z tego ze mimo tak mlodego wieku, odleglosci nadal przy sobie trwamy i nie widzimy dalszego zycia bez siebie smutne jest tylko to ze niektore osoby mimo iz maja ukochanego blisko zaniedbuja to... Nie maja dla siebie czasu, traktuja jak rutyne. Wiec dbajcie o swoich partnerow zeby nie uciekli od was, mimo ze bylyscie blisko, tylko trwali ciagle, kochali, czekali tak jak moj, mimo ze dzieli nas taka odleglosc Zycze szczescia. Dziekuje za uwage, pozdrawiam temat tak jak mowilam mozna zamknac, nie zasmiecajcie forum jakimis glupimi podtekstami 3majcie sie 
|
|
|