2010-12-16, 23:34
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: Fryzjer Szczecin
Cytat:
Napisane przez cristal66
nie polecam pani magdy z imperium wizażu-robila mi wlosy kilka razy i nie bylam zadowolona z efektu farbowania oraz pana piotra k. z salonu modern design.czesze sie u niego moja znajoma.wychodzi z coraz krotszym grzybem na glowie lub garnkiem,kolor fatalny,odrosty coraz ciemniejsze zamiast jasniejsze,zle dobrany odcien farby,kazdy sie z niej smieje,a placi bajonska kwote,a wyglada fatalnie jak za taka kase.szkoda mi jej,bo jest ladna,a on ja tam tylko oszpeca coraz gorszym cieciem i farbowaniem.to zdanie nie tylko moje,ale i jej znajomych-niestety.
za to polecam salon o pospolitej nazwie jolanta na boh.wa-wy. mile panie,dobra i fachowa obsluga,ceny atrakcyjne,dobra jakosc farb i robia ladne fryzury okolicznosciowe za rozsadna cene.salon godny uwagi i polecenia.
|
. Czesc wszystkim.Jestem po raz pierwszy na tym forum wiec dopiero raczkuje.Schodzilam juz w Szczecinie pare salonow.Poniewaz ruszony zostal temat Piotra Kmiecika wiec sie tez wypowiem.Robilam u niego ciecie i kolor.Bylam spokojna o efekt ,gdyz zachwalalo go wiele osob.Niestety chyba cos sie musialo stac ,bo to co zrobil na mojej glowie w ogole nie bylo dostosowane do mojej malej ilosci wlosow.Tak zostalam masakrycznie wycieniowana ze wygladam jakbym mila 3 wloski na krzyz.Ja akurat nie bylam zadowolona.Zaplacilam tez nizle 350 zl
|
|
|