Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Bransoletki które mówią o Tobie (charms, pandora, lilou, trollbeads )
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-12-17, 09:24   #4719
patgozolek
Zadomowienie

Dot.: Bransoletki które mówią o Tobie (charms, pandora, lilou, trollbeads )

Cytat:
Napisane przez magi76 Pokaż wiadomość
Przy okazji będę mogła kupować "dla niej" kolejne charms'y

A w Pandorze do zakupów powyżej 200 zł dawali murano gratis w związku z czym nastąpiło totalne szaleństwo !!!!

Ja mam jeszcze bon w Trolach w Wola Parku do wykorzystania ale gdyby nie puste konto to bym jeszcze jeden nasz standardowy zestaw w sobotę w Promenadzie kupiła...
czemu ja o tym wczoraj nie wiedziałam

---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ----------

Cytat:
Napisane przez Tinka* Pokaż wiadomość
Mam już aktualne fotki mojej Pandorki..
Dziś mija miesiąc odkąd ją mam

Dwa elementy nie są oryginalne - zabezpieczenie oraz fioletowy koralik (kupione na allegro). To są właśnie te elementy kupione kilka dni temu.

Jeden koralik jest z Apartu, a drugi koralik w serduszka przywieziony z Teneryfy (to on mnie zainspirował miesiąc temu do ostatecznej decyzji kupna Pandory).

Za tydzien dostane dwa Murano (jak na fotce) i bedzie już mi ozywiać fajnie bransoletkę bo teraz to mdło jest od tego srebra... poźniej wywale chyba te serduszka oraz grafitowy koralik z apartu bo mi nie bedzie pasować kolorystycznie..

Sorki za takie fotki, ale nie układałam ten bransoletki, wrzuciłam koralik po koraliku bo sie spieszyłam zakładając zabezpieczenie. Poki co jest mi obojetne gdzie co jest, czekam na murano..

W sumie najładniej wychodzą zdjęcia w świetle dziennym... muszę pokombinować i w sobotę porobić ładne zdjęcia.
Zazdroszczę tylu pięknych koralików! Chyba muszę pokonać chęć zaoszczędzenia i tuż po świętach zniknę w pandorowym wirze
Tak z ciekawości, zabezpieczenie faktycznie jest konieczne? Zdarza się że zapięcie się rozpina?
patgozolek jest offline Zgłoś do moderatora