Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Styczeń, Luty już za pasem, czas przywitać się z Bobasem - styczeń-luty 2011 cz.IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-12-17, 09:17   #2316
e_rosa
Raczkowanie

Dot.: Styczeń, Luty już za pasem, czas przywitać się z Bobasem - styczeń-luty 2011 cz

Cytat:
Napisane przez karinaaa Pokaż wiadomość
e-rosa
robiłam łososia pieczonego w piekarniku ,owijałam w folie aluminiową przyprawione uprzednio solą ,pieprzem i sokiem z cytryny,czy limonki mozna do smaku dodac inne przyprawy np takie mieszanki gotowe do ryb i piekłam ale nie za długo aby zbyt nie wyschła ,ok 25 min
no właśnie chyba też go właduje do piekarnika bo boję się że jak usmarzę na patalni to straci smaczek. A powiedzcie mi bo ktoś tu pisał o ziemniaczkach zapiekanych, czy z takich ziemniaków jak są teraz to się uda zrobić? tzn ze starych? jak długo trzeba w piekarniku trzymać takie cuś? ktoś ma jakiegoś przpisa bo też nie robiłam nigdy. Cos mi się wydaje że obiad eksperymentalny będzie

Co do kosmetyków ja nie mam żadnych dla malucha oprócz oilatum i sudokremu, tak mi polecono, jeszcze zapytam w środę jak będe u lekarza tych kobitek położnych co one o tym sądzą.

Edytowane przez e_rosa
Czas edycji: 2010-12-17 o 09:19
e_rosa jest offline Zgłoś do moderatora