Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Myślę o innym...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-12-17, 14:16   #1
Lorietta
Przyczajenie

Myślę o innym...

Witam Was dziewczyny. Postanowiłam w końcu napisać o swoim problemie,żeby wyrzucić to z siebie. Wstydzę się o tym komukolwiek powiedzieć.
Jestem świeżo upieczoną mężatką, nasz związek trwa od 5 lat. Mąż jest wspaniały, troskliwy, bezkonfliktowy. Jeśli miałabym pisać o jego wadach...w tej chwili przychodzi mi na myśl tylko to,że jest czasami małomówny i wykazuje mało inicjatywy co do propozycji spędzania razem czasu. Jednak nie o naszych relacjach chce pisać...
Poznałam w pracy pewnego faceta, który zaprząta moje myśli. Nigdy nie miałam dobrego kontaktu z mężczyznami, zawsze mnie onieśmielali Nie utrzymuje z żadnym bliższych kontaktów(mam same koleżanki).
Nasza znajomość natomiast rozwinęła się bardzo szybko. Czuję jakbym go znała od dawna. W jego towarzystwie zachowuje się nadzwyczaj swobodnie(aż sama sobie się dziwie)- dużo gadam, rzucam żartami.(dodam że z natury jestem raczej nieśmiała).
Bariery intymności zostały przekroczone- mam na myśli jakieś "szczeniackie" wygłupy i poszturchiwania. To też nie są dla mnie typowe zachowania.
Zgłupiałam. On mnie pociąga. No i zaczęło się myślenie o nim, fantazjowanie. Zastanawiam się jakby mi z nim było. Zagalopowałam się w tym wszystkim i zaczyna mnie to męczyć i sprawiać ból, bo nad tym nie panuję...bo zachowuję się niedojrzale. A to miał być niewinny flirt.
Lorietta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując