2006-07-28, 12:35
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: kto ze mną na diecie 1000 kl od jutra czyli 24 lipca? razem rażniej!!
Cytat:
Napisane przez gothika
raczej żadko byłam aż tak sfrustrowana na diecie jak teraz, bo mi dziewczyny narobiły mętliku w głowie, oczywiście dobrze że tak się stało, ale przez to sama juz nic nie wiem, nie wiem czy sma dam radę, przecież ty jak piszesz to też masz dietę 1000- 1200 kal, czyli znacznie nie różni sie od mojej, więc jak ajest różnica jeżeli jest, przecież też możesz mieć jo-jo.
Dzięki za ciepłe słowa 
|
Kazdy moze miec efekt jo-jo nawet chocby na głowie stawał zeby nie mieć- bo nie chodzi o to, ze po odchudzaniu nawet najzdrowszym wracamy do starych nawyków żywieniowych i siedzenia przed kanapą ale wprowadzamy na stałe pewne zasady-typu ruch, mniej słodyczy itp. Efekt jo-jo pojawia sie własnie wtedy,gdy z dnia na dzien zaczynamy znowu sie objadac i nic nie robić. Zdrowy styl życia pozwala zachwowac cięzko zdobytą figurę Widzisz moja dieta od Twojej rózni sie przede wszytskim podejsciem do niej , bo Ty MUSISZ schudnąć a ja CHCE schudnąć i dałam sobie na schudnięcie bardzo duzo czasu myslałam, ze bedzie to rok Cierpliwosci kochana a bedzie dobrze
|
|
|