Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Brąz ZIMNY czy POPIELATY? Pytanie...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-12-17, 19:42   #5200
caate
Zakorzenienie

GG do caate
Dot.: Brąz ZIMNY czy POPIELATY? Pytanie...

Cytat:
Napisane przez zyta82 Pokaż wiadomość
No to już sprawdziłaś zielony i widzisz, że troszkę zadziałał, szkoda że się tak szybko spłukał,( ale jakby nie wiadomo co wyszło to by się wypłukało). Teraz możesz, jak chcesz oczywiście zrobić na 6% i potrzymać dłużej,żeby się wgryzło (pytałam Schade-23 jak się trzyma mix na 6%, ale jeszcze nie odpisała) a Jak dalej jest złoto, to fiolet, albo od razu zieleń i fiolet na 6%. Poczekaj co Schade napisze. No i może czegoś się dowiesz o 6MB.
A te neutralights to chyba neutralizatory, to mogłoby być to!!! Ash/ash, blue/ash, green/ash, violetash
To u Ciebie green/ash, no a jak złoto wyjdzie to violet/ash, ale czy to się kładzie jak farbę to nie mam pojęcia. Trzeba dorwać w ręce palete i na odwrocie jest wszystko opisane. Hi!hi!
dzieki
to teraz czekam na opinie Shadi
tylko problem taki, ze ja nie chce robic na wodzie 6%, bo wole zmywallne te kolory niz maja sie wzerac mocno... i boje sie, ze za ciemne wyjda
no wlasnie ktos tu pisal o mix AA i zastanawiam sie czy nie pomylil z neutralizoatorami..
fiolet mialam kiedys ale wiem, ze nie wiele mi dal.
wiec ja jestem za zielenia albo niebieski?
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2010-12-17 o 19:47
caate jest offline Zgłoś do moderatora