Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-12-17, 21:17   #3863
Jamajkaa101
BAN stały

Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. II

Cytat:
Napisane przez marta_d1 Pokaż wiadomość
A co tam dawno nie pisałam tutaj to sie wypowiem na temat gonii. Moja droga NAPRAWDĘ mlaskasz i skoro tyle osób to pisze, to chyba coś w tym jest.
Poza tym widziałam 3 Twoje filmiki i stwierdzam podobnie jak niektóre dziewczyny, że masz ubogie słownictwo i moim zdaniem nienaturalny makijaz, który dodaje Ci lat. Jednym słowem zupełnie nie rozumiem tego zachwytu niektórych nad Toba. Filmiki słabe jakościowe, żółte światło, oklepane tematy. I nie, nie jestem zazdrosna.
Myślałam,że mi się wydaje iż Twoje wypowiedzi są wręcz wredne i prowokujące... teraz wiem, że Ty chyba specjalnie wyrażasz swoją 'konstruktywną" krytykę w taki sposób aby prowokować innych. Nie cierpię takich ludzi, bo wybacz... teraz ja będę szczera... założe się iż nie jesteś idealna, a wyrzucasz komuś W TAKI A NIE INNY SPOSÓB niby złe rzeczy...
Naprawdę wkurzają mnie Twoje wypowiedzi, zachowujesz się jak rozpieszczona, wszystkowiedząca panna... Opanuj się proszę Cię bardzo

o, z tego co widzę to masz dziecko więc nie jesteś jakąś siksą, że sie tak wyraże... Sugeruję, że masz więcej niż np 22 lata... Tym bardziej się dziwie, że masz tak niedelikatny sposób wypowiedzi...

Edytowane przez Jamajkaa101
Czas edycji: 2010-12-17 o 21:19
Jamajkaa101 jest offline Zgłoś do moderatora