2010-12-17, 21:58
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: Szczecin ***fryzjer***
Cytat:
Napisane przez guciad
Piotr Kmiecik dziewczyny jak najdalej od niego chyba że chcecie zrobić najgorszy błąd w życiu salon Modern Design ściął brzydki kolor włosy zielone miałam piękne włosy a on je popsuł najgorszy błąd w życiu jaki popełniłam odrazdzam drogo!!!bleee
|
Niestety wyrazam tylko swoje zdanie.Jak widac sa i osoby niezadowolone z Piotrka Kmiecika .Jak same piszecie to rzecz gustu i oczekiwan.Ja za kwote 350 zl oczekiwalam czegos wiecej niz wysiepania mi wlosow.Mialam robiona farbe,strzyzenie i jakies olejki regeneracyjne.Wyszlam o zgrozo z tak przerzedzonymi wlosami ze az plakac mi sie chcialo ...i to za takie pieniadze .Niestety ja nie bylam zadowolona Chyba jednak nie ma idealnych fryzjerow albo nas klientek 
---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ----------
Salon L'or koło piccolo - masakra, omijać szerokim łukiem!
Modern D. pani Dorota...to koszmar zycia, fryzerka nie wiedziala co robi...jak zareklamowalam strzyzenie to na mnie nakrzyczala, ogolnie dziwna sytuacja, nie polcam, moja mama farbowala sie u niej i zamiast bursztynowego blondu wyszla ruda wiewiora. Ja chcialam sciac sie na boba i z przykroscia musze stwierdzic ze zmarnowalam moje wlosy do polowy plecow Bardzo, ale to bardzo zrazilam sie do tej fryzjerki i salonu (podobno najlepszy w miejscie ;])...
No ale nic moje drogie panie, wlosy nie reka odrosna 
Mi odrosly i wlasnie wybieram sie na sciecie, tylko jeszcze nie wiem do kogo 
Wiecie moze gdzie ładnie scinaja klasycznego boba? )
Dodam, że nie jestem jakas wybredna, ale latwo zrazam sie do fryzjerow, gdy np zrobia mi za krotka grzywka, poszarpane wlosy czy gdy pozniej włosy nieukladajace sie. Nie farbuje wlosow wiec nie chcialabym ich niszczyc czyms innym np, prostownica :P
Mam nadzieje, ze któraś podrzuci mi jakis namiar
Co sadzice o panu Marku z Imperium W.?
Pozdrawiam was serdecznie [/QUOTE]
|
|
|