2010-12-18, 07:17
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "Na tym polega nasz pech,że cuchnie nam cnota,a pachnie grzech!" :D Dietkowania
Dzień dobry 
Mój dzisiejszy dzień zaczął się o 6 Jak wstałam to było jeszcze zupełnie ciemno
Byłam z pieskiem na spacerku, przy okazji kupiłam sobie soczek w spożywczaku Umyłam włoski, zjadłam śniadanie i zasiadłam do pracki 
Jak to rano ruch jak w ulu Zaczęłam robić sobie takie ćwiczenia na angielski, założyli nam w internecie jakąś stronę gdzie są zamieszczone testy i z tych testów mamy zdobyć 150 punktów... Zaczęłam to robić ale jak na razie to masakra, nic z tego nie rozumiem Mam czas do 16 stycznia, ale wolę się wziąć za to już teraz, bo znając życie na ostatnią chwilę nic nie zrobię.
W ogóle to zdałam jednego kolosa tego z ubiegłego tygodnia Z drugiego jeszcze nie mam wyniku, ale pewnie będzie w plecy To ten , o którym nie wiedziałam
U mnie mroźno dzisiaj, przedtem sprawdzałam i było -10
Później muszę pojechać na myjnię, bo od tej soli mój samochód z ciemnego granatu zrobił się biały Taki syfiasty, że aż wstyd nim jeździć 
No to miłej soboty robaczki
|