2010-12-18, 11:31
|
|
|
Przyczajenie
|
jak przełamać wstydliwość...
Witam drogie wizażanki jestem nowym użytkownikiem tego portalu. Z góry przepraszam za to, że umieściłam ten wątek w tym zagadnieniu, ale nie widzialam podobnych wątków gdzie mogłabym go umieścic. Mam taki dziwny problem nie wiem jak go przelamac ... Wszystkie moje koleżanki maja już chlopaków lub cały czas z jakimiś sie spotykaja... ja natomiast też chciałabym sie spotykać z jakimiś, ale jak już jestwm w towarzystwie chłopaków to czuję się bardzo niezręcznie, nagle juz nie chce miec chlopaka nie wiem jak sie przy nich mam zachowywac, na pytania od nich odpowiadam troszke nerwowo i czasami bez zastanowienia... kiedy napisze do mnie chlopak to piszę z nim, ale kiedy chce sie juz spotkac ja to odwlekam, boję sie spotakc, ze będzie np drętwo albo cos w tym stylu... Nie potrawie tez przelamac tego zebym to ja napisala czasami pierwsza sms tylko zawsze czekam az chlopak napisze przez co stracilam juz sporo kontaktow... Często tez myśle sobie co powiedza inni gdybym np z kims zaczela chodzic... Czekam na jakies rady
|
|
|