2010-12-18, 11:49
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV
Cytat:
Napisane przez stokrotka24
ja kiedyś z tz zdecydowałam sie na taki zakup, ale był zupełnie nietrafiony. Lezy od kilku lat w szafie i miejsce tylko zajmuje. myślałam, ze liczy sie rozmiar i marzył mi się różowy z lateksu  . Ale jest beznadziejny bo jest duży i dopiero puźniej gdzieś wyczytałam, że małe są lepsze. No i materiał tez ni fajny. jakbym miała kupić jeszcze raz to taki mały białay jak na allegro są.
|
No właśnie mi też się jakaś odmiana zamarzyła. I myslę o tym zakupie. Czyli mówisz, że grube nie są dobre??
---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ----------
Cytat:
Napisane przez mona_ja
Madzia nie sprząta, nie gotuje, w domu robi wielkie NIC.
Dziewczyny i nie zależy mi na tym żeby on gotował, robił pranie itp tylko o drobne rzeczy, np odkładanie kubka do zlewu lub chowanie majtek po kąpieli do kosza(zostawia na środku łazienki). Zawsze jak mu zwracam uwagę to kończy się to kłótnią.
On chce dziecka ale sam zachowuje sie jak dziecko.
Madzia co do twojego pyt. nie mam więc nie wiem
Atomufka przed ślubem zawsze starał się zachować porządek w swoim pokoju, sprzątał po sobie w kuchni bo by go siostry zjechały, no ale żona to co innego..
|
żartujesz?? współczuję serdecznie. A rozmawiałaś z nim o tym??
Ps. dlaczego nie chcesz by gotował i sprzatał czy zmywał??
|
|
|