Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mój wszystkowątek: markowe ciuchy XS-XL, torby, buty, filmy, kosmetyki, gadżety! :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-12-18, 15:27   #275
Ninlil
Wtajemniczenie

Przekupka: 32 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Mój wszystkowątek: markowe ciuchy XS-XL, torby, buty, filmy, kosmetyki, gadżety

Ach rozumiam No tak, masz rację Podoba mi się opaska i wosk do włosów. Kolczyki niestety odpadają, bo mam uczulenie na metal i nie moge nosić, a fajne są

---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ----------

Na srebro nie, a bigle w kolczykach są srebrne?

---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ----------

Bardzo podobaja mi się te kolczyki https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1291828993
oraz ważki, ale szkoda, że nie maja innego koloru kamyczka.

Czy mogę poznać skład materiału białej sukienki? Jedynie ona wchodziłaby w grę za ciśnieniomierz.

---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ----------

Oj, niewiele mi to dało Czy to lejący materiał dopasowujący się do ciała, czy sztywny jak bawełna?

---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ----------

W takim razie w wolnej chwili poprosiłabym jeśli można dokładne wymiary sukienki ( i info ile da się ją rozciągnąć ) Szczególnie w biuście i biodrach

---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ----------

Dziękuję.
Obawiam się, że będzie za mała o jakieś 2-3 cm... Bardzo jest elastyczna?

---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ----------

W tej sytuacji z żalem bedę musiała podziękować, bo bedzie dużo za szczupła w biuście dla mamy, za wąska w biodrach dla siostry i dużo za duża dla mnie. Szkoda, bo jest naprawdę śliczna... no nic, w takim razie dziękuję za zaangażowanie i czas

---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ----------

Chętnie wymienię książki ( ale uprzedzam, że są w średnim stanie jak na fotach- w środku ok, ale okładki takie sobie) oraz shaker za spódnicę oraz :

albo opaskę i wosk
albo kolczyki. Czy te które zaproponowałam są wolne? Czy masz może ważki z czarnym lub białym oczkiem?

---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ----------

Wolałabym jednak te kolczyki

https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1291828993
Ninlil jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując