2010-12-18, 22:23
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Na etorebce bieda z nędzą więc każda maniaczka robi się jędzą-etorebka cz.XX
Cytat:
Napisane przez harajuku-fish
|
nas? Niemożliwe
Cytat:
Napisane przez CharLizZie
to wolałabym mieć tak jak ty  
|
Niewiadomo czy zasilenie bedzie 
Cytat:
Napisane przez kunia1
Witajcie dziewuszki wieczornie, ja tylko na chwilę bo jestem padnięta , uciekam zaraz spać (ale nadrobiłam te 20 stron  )
 no rzeczywiście, stwierdzenie to, oddaje ich ilość
|
Ile stron? 
podziwiam, bo ja nigdy nie lepiłam. Moja mama jest w tym specjalistką a tato w ich gotowaniu 
Cytat:
Napisane przez harajuku-fish
Wy tutaj tak o tych pierogach 
ja kiedyś w pracy zrobiłam 500 pierogów...pomagały mi dwie koleżanki wprawdzie ale 500 w 3 godziny uklepałyśmy
a w domu jak robimy z rodzicami to średnio po 300, potem troszkę rozdajemy a resztę mrozimy i mamy kilka obiadów 
uwielbiam pierogi z serem 
|
ja też lubię 
Cytat:
Napisane przez moniuleczka
o ja też lubię malować oczy eyelinerem ale jednak czasem jak wstaję wcześnie rano to po prostu nie chce mi się tego robić, i wtedy wolę na szybko podmalować oko cieniem (najbardziej lubię odcienie od beżu do ciemnego brązu)
i ja też bym tak wolała  , zwłaszcza, że od czasu pojawienia się nowej dostawy nikt (oprócz mnie samej) nie wykorzystał mojego kodu..
idę chyba już spać dziewczyny, więc mówię dobranoc 
|
Ja dopiero uczę się malowac eyelinerem a cieni mam pełną szuflade, których rzadko używam 
Dobranoc 
Cytat:
Napisane przez CharLizZie
wow, co za liczba 
w tym roku też mnie czeka lepienie pierogów, ale lubię to robić, więc nie widzę problemu  poza tym muszę wymyślić jakiś farsz, bo na pewno trzy rodzaje farszu są już zaplanowane, ale chcę wprowadzić jeszcze jakiś czwarty
w ogóle straszny ze mnie pierogożerca   :roll eyes:
|
A jakie farsze? Ponoć ze szpinakiem dobre ale ja nie jadłam
|