Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Na etorebce bieda z nędzą więc każda maniaczka robi się jędzą-etorebka cz.XX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-12-18, 22:23   #4477
reniabg
Wtajemniczenie

Dot.: Na etorebce bieda z nędzą więc każda maniaczka robi się jędzą-etorebka cz.XX

Cytat:
Napisane przez harajuku-fish Pokaż wiadomość
no cooooo?

no wstydzę się
dziwne prawda?
nas? Niemożliwe

Cytat:
Napisane przez CharLizZie Pokaż wiadomość
to wolałabym mieć tak jak ty
Niewiadomo czy zasilenie bedzie

Cytat:
Napisane przez kunia1 Pokaż wiadomość
Witajcie dziewuszki wieczornie, ja tylko na chwilę bo jestem padnięta , uciekam zaraz spać (ale nadrobiłam te 20 stron )

no rzeczywiście, stwierdzenie to, oddaje ich ilość
Ile stron?
podziwiam, bo ja nigdy nie lepiłam. Moja mama jest w tym specjalistką a tato w ich gotowaniu

Cytat:
Napisane przez harajuku-fish Pokaż wiadomość
Wy tutaj tak o tych pierogach
ja kiedyś w pracy zrobiłam 500 pierogów...pomagały mi dwie koleżanki wprawdzie ale 500 w 3 godziny uklepałyśmy
a w domu jak robimy z rodzicami to średnio po 300, potem troszkę rozdajemy a resztę mrozimy i mamy kilka obiadów
uwielbiam pierogi z serem
ja też lubię

Cytat:
Napisane przez moniuleczka Pokaż wiadomość
o ja też lubię malować oczy eyelinerem ale jednak czasem jak wstaję wcześnie rano to po prostu nie chce mi się tego robić, i wtedy wolę na szybko podmalować oko cieniem (najbardziej lubię odcienie od beżu do ciemnego brązu)

i ja też bym tak wolała, zwłaszcza, że od czasu pojawienia się nowej dostawy nikt (oprócz mnie samej) nie wykorzystał mojego kodu..

idę chyba już spać dziewczyny, więc mówię dobranoc
Ja dopiero uczę się malowac eyelinerem a cieni mam pełną szuflade, których rzadko używam

Dobranoc

Cytat:
Napisane przez CharLizZie Pokaż wiadomość
wow, co za liczba
w tym roku też mnie czeka lepienie pierogów, ale lubię to robić, więc nie widzę problemu poza tym muszę wymyślić jakiś farsz, bo na pewno trzy rodzaje farszu są już zaplanowane, ale chcę wprowadzić jeszcze jakiś czwarty
w ogóle straszny ze mnie pierogożerca :roll eyes:
A jakie farsze? Ponoć ze szpinakiem dobre ale ja nie jadłam