Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Bluzy KR3W Original Hoodie - shop.ccs.com - za pół darmo!!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-12-18, 23:26   #1
SmackThat
Przyczajenie

Exclamation

Bluzy KR3W Original Hoodie - shop.ccs.com - za pół darmo!!!

Witam

Proponuję wam małe zmówienie zbiorowe.
A więc strona shop.ccs.com pochodzi z USA, wysyłki oczywiście dochodzą do Polski sam z resztą czasami zamawiam tam ciuchy/buty.

O KR3W :

Firma ta jest siostrzaną firmą Supra Footwear - produkuje ostatnio popularne obuwie np. modele TK Society, Skytop, Skytop 2, czy Vaider.
Jest to firma zajmująca się głównie sprzedażą ciuchów skateboarderowych - oczywiście w ich garderobie są także 'neutralne' rzeczy. Powstała w 2002 roku. Oto ich logo :

Przebieg zamówienia :

Od razu mówię, że shop.ccs.com jest sprawdzoną stroną.
To po pierwsze, po drugie s.c.com niedawno uaktywnił promocję bluz KR3W o 50%-, tzn. z 50$ na 25$ - wysyłka wynosi 32$ niezależnie od sztuk zamówienia. Sam bym sobie zamówił, ale kupowanie bluzy i zapłacenie większej sumy za przesyłkę niż za bluzę jest bez sensu ;(
Wysyłka ze strony s.c.com wynosi ok.3tyg do miesiąca, jak na razie raz zakupiłem u nich buty i spodnie, a raz same buty. Za pierwszym razem przesyłka szła okrągły miesiąc, natomiast za drugim razem ponad 3tyg. Pierwszym razem zapłaciłem za całość 115$, drugim 100$ - dodatkowo nie płaciłem cła i innych tego typu podatków, gdyż poprosiłem s.c.com, aby na paczce zamiast wpisać normalnej ceny wpisali mniejszą - pierwszy raz wpisali 50$, drugim razem 45$.

Bluza jest Unisex

Oto kilka fotek jak wyglądają w realu :

Pozdrawiam i do usłyszenia !

Edytowane przez Marwari
Czas edycji: 2010-12-19 o 08:50
SmackThat jest offline Zgłoś do moderatora