2010-12-19, 09:59
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Już Maluszki są wśrod nas i do boju ruszyć czas:) listopad-grudzień 2010
Cytat:
Napisane przez kootekk
witam
michałek juz po operacji
wczoraj wrocilismy ze szpitala, bylo strasznie
biedny caly tydzien sie meczyl z ta przepuklina az w wtorek w nocy juz nie dalo sie jej w domu odprowadzic to znowu wprawa do opola na izbe przyjec, tam mu ja odprowadzili ale biedny krzyczał jakby ktoś swinie zarzynał, okropny płacz,serce sie kraje ale nic nie moglam zrobic, w koncu w czwartek sie zlitowalii mu zrobili operacje, nie bede pisac co tam wszystko przezylismy bo nawet nie chce o tym myslec
mam tylko nadzieje ze juz teraz bedzie juz dobrze i w koncu go nie bedzie bolało
jest strasznie nerwowy, tylko bychcial na rece, a jak ktos sie nad nim schyla to od razuplacz bo sie boi ze znowu mu sie krzywda bedzie dziac, nasz rytm dnia poszedł sie pieprz..
a ja jestem wykonczona i psychicznie i fizycznie, boli mnie dosłownie wszystko 
|
Współczuję przeżyć, ale ważne, że Michałek już się męczyć z tą przepukliną nie będzie Trzymam kciuki, żeby też szybko zapomniał o operacji i zamiast płakać - tylko się uśmiechał 
Cytat:
Napisane przez anankee
dziewczyny co to mogą być za krostki u mojego dziecka???
ma na policzkach, są czerwone ale z białymi końcówkami. Wyglądają jak ropne pryszcze....
boję się ze to może być skaza....? wasze dzieci ze skazą też takie miały?
|
Skaza nie wygląda jak pryszcze To może być trądzik niemowlęcy.
Cytat:
Napisane przez mallinka
Kootek to straszne przeżycia mieliście, ale dobrze że to już za Wami  teraz będzie już tylko lepiej i mam nadzieję że szybko uda Wam się na nowo ustalić rytm dnia  buziaki!
-----------------------
SMS od Pelni:
Hej! leżę w szpitalu, miałam 39,6. Grześ i Antoś w domu urzędują z tatą laktacja z 80 spadła mi do 30, dziś przestawią mnie na antybiotyk w tabletkach, jak gorączka nie pojawi się to jutro mnie puszczą. pozdrawiam Was ciepło 
|
Pełnia - zdrowiej szybciutko
|
|
|