Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Już Maluszki są wśrod nas i do boju ruszyć czas:) listopad-grudzień 2010
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-12-19, 09:59   #2169
lutien
Wtajemniczenie

Dot.: Już Maluszki są wśrod nas i do boju ruszyć czas:) listopad-grudzień 2010

Cytat:
Napisane przez kootekk Pokaż wiadomość
witam
michałek juz po operacji

wczoraj wrocilismy ze szpitala, bylo strasznie

biedny caly tydzien sie meczyl z ta przepuklina az w wtorek w nocy juz nie dalo sie jej w domu odprowadzic to znowu wprawa do opola na izbe przyjec, tam mu ja odprowadzili ale biedny krzyczał jakby ktoś swinie zarzynał, okropny płacz,serce sie kraje ale nic nie moglam zrobic, w koncu w czwartek sie zlitowalii mu zrobili operacje, nie bede pisac co tam wszystko przezylismy bo nawet nie chce o tym myslec

mam tylko nadzieje ze juz teraz bedzie juz dobrze i w koncu go nie bedzie bolało

jest strasznie nerwowy, tylko bychcial na rece, a jak ktos sie nad nim schyla to od razuplacz bo sie boi ze znowu mu sie krzywda bedzie dziac, nasz rytm dnia poszedł sie pieprz..

a ja jestem wykonczona i psychicznie i fizycznie, boli mnie dosłownie wszystko
Współczuję przeżyć, ale ważne, że Michałek już się męczyć z tą przepukliną nie będzie Trzymam kciuki, żeby też szybko zapomniał o operacji i zamiast płakać - tylko się uśmiechał

Cytat:
Napisane przez anankee Pokaż wiadomość
dziewczyny co to mogą być za krostki u mojego dziecka???
ma na policzkach, są czerwone ale z białymi końcówkami. Wyglądają jak ropne pryszcze....
boję się ze to może być skaza....? wasze dzieci ze skazą też takie miały?
Skaza nie wygląda jak pryszcze To może być trądzik niemowlęcy.

Cytat:
Napisane przez mallinka Pokaż wiadomość
Kootek to straszne przeżycia mieliście, ale dobrze że to już za Wami teraz będzie już tylko lepiej i mam nadzieję że szybko uda Wam się na nowo ustalić rytm dnia buziaki!

-----------------------

SMS od Pelni:

Hej! leżę w szpitalu, miałam 39,6. Grześ i Antoś w domu urzędują z tatą laktacja z 80 spadła mi do 30, dziś przestawią mnie na antybiotyk w tabletkach, jak gorączka nie pojawi się to jutro mnie puszczą. pozdrawiam Was ciepło
Pełnia - zdrowiej szybciutko
(Katharine Hadley )

lutien jest offline Zgłoś do moderatora