Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Najlepsze tabletki, kapsułki, witaminy poprawiajace kondycje włosów- ZBIORCZY
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-12-19, 12:07   #2011
Deborah100
Zakorzenienie

Dot.: Najlepsze tabletki, kapsułki, witaminy poprawiajace kondycje włosów- ZBIORCZY

Cytat:
Napisane przez miki223 Pokaż wiadomość
Ja też w takim razie się wypowiem. Moje włosy w okresie jesienno-zimowym wypadają garściami. Łykałam już tyle różnych tabletek, że mogłabym aptekę założyć ale jakieś 2-3 tyg temu kupiłam Zincas. Biorę go 3 razy dziennie i już teraz widzę poprawę. Włosy są mocniejsze i o wiele mniej ich wypada. Co do tempa wzrostu to nie wiem, mi zawsze włosy rosły jakieś 1,5 - 2cm na miesiąc więc nie nawiążę do tego. Mam zamiar zaopatrzyć się jeszcze w olej kokosowy i w naftę z wit. A i E. Ale jak narazie jestem bardzo zadowolona
Zincas chyba w dużej mierze zawiera Cynk? Forte jest na receptę o ile pamiętam.
Myślę, że warto spróbować, bo cena nie jest wysoka

To może ja wypowiem się na temat merz spezial. Właśnie kończę 2 opakowanie i mogę nieśmiało przyznać, że zaczynam widzieć poprawę.
Paznokcie już się nie łamią, natomiast włosy tak jakby mniej wypadały.

Zastanawiam się czy kupić kolejne opakowanie (cena trochę za wysoka) czy też może Ha-Pantoten, polecany przez snowhitee

Oprócz tego codziennie jem jabłka i inne owoce, warzywa no i nie stresuję się tak mocno. Niestety sesja za pasem, także ten stan ulegnie zmianie

Mam nadzieje, że do wiosny moje włoski powrócą do normalności

Deborah100 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując