Rozeznanie
|
Dot.: Styczeń, Luty już za pasem, czas przywitać się z Bobasem - styczeń-luty 2011 cz
Witam niedzielnie 
Czekam az obiad dojdzie, i zmykamy na spacerek po kalorie spalic 
Moj Tz marudzi i marudzi,zeby torbe pakowac do szpitala, ciekawe tylko po co, jak ja mam termin na 7lutego, po pierwsze, po drugie nawet jak nie spakuje to nic sie nie stanie, bo duzo brac nie musze, jakies koszule dla siebie, a dla malenstwa na wyjscie dopiero, ehh pewno boi sie chlop, ze bedzie musial dowozic (i tak bedzie musial ), bo ja wszystkiego nie biore, chocby ubran dla malej, kosmetykow, termometrow, pieluch nie musze na szczescie 
Spakuje jej tylko body na dlugi rekaw, kaftanik, spioszki, kombinezon i czapeczke .
Sobie jakies 2-3 koszule, 2 staniki (w jednym pojade), co dzienne kosmetyki jak pasta do zebow, szczotka, szczotka do wlosow, cos do makijazu, ale niekoniecznie, bo ja z tych co nature wola ,aparat fotograficzny, kapcie, szlafrok, zel pod prysznic, szampon, recznik i chyba tyle 
Mi to ani ginka,ani domowa lekarka nic przepisywac nie chce, boja sie i juz, jak cos daja, to lekarstwa, ktore dla niemowlakow stosowac mozna..
Kupilam malej prezent pod choinke, dzieciaki dzis "przypomnialy", ze ona grzeczna, wiec prezent musi byc, wiec stwierdzilismy z TZ, ze trzeba cos kupic, bo inaczej bedzie zawiedzenie, ze Dzieciatko malenstwu nic nie przynioslo, no wiec kupilam pozytywke, dokupie rajstopki (bo tych akurat bardzo malo mam), i cos bedzie 
Ale ja pozytywki do szpitala nie biore,u nas maja,wiec by bylo ze to szpitalna 
Co do ochronek na piersi, ja probowalam stosowac ze starsza corka, ale nie sprawdzily sie, bo jej niewygodnie bylo, a jak juz skonczyla 4 miesiace, to sama je zdejmowala i..gniotla w raczkach , wiec tym razem nie kupuje
|