Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Styczeń, Luty już za pasem, czas przywitać się z Bobasem - styczeń-luty 2011 cz.IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-12-19, 13:00   #2574
lilijka3
Zakorzenienie

GG do lilijka3
Dot.: Styczeń, Luty już za pasem, czas przywitać się z Bobasem - styczeń-luty 2011 cz

Cytat:
Napisane przez Madzia:)) Pokaż wiadomość
ja juz wypadłam z watku, czasem czytam ale nie jestem na bierzaco... w domku mamy masakre, Mati przyniosł rotawirusa z przedszkola we srode i jeszcze nie pokonalismy go... na dodatek i mnie dopadlo

normalniew porazka, Tz tylko myje podłogi i sciany a ja kapie małego, z 6 tyg lezenia, musiałam z dnia na dzien zostac mega ruchliwa, mam nadzieje ze Filipek to wytrzyma i posiedzi jeszcze troche...

takze przestalismy myslec o swietach, tylko cały czas zajmujemy sie biedaczkiem...

w czw wyladowalismy w szpitalu, z podejrzeniem wyrostka, ale na szczescie wszystko ok, ale na pedriatrii chcieli nas zostawic, ja sie nie zgodzilam na stresowanie dziecka. I leczymy sie w domku...

przepraszam, ze bez polskich literek, ale pisze na lezaco, jedna reka, bo Mati spi a ja do nawadniam co 1o min strzykawka
życzymy szybkiego powrotu do zdrowia
lilijka3 jest offline Zgłoś do moderatora