Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Armani Code inne kosmetyki ze starego wątku
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-07-28, 20:18   #1
morelle
Zakorzenienie

Przekupka: 61 pkt / 100% pozyt.

Armani Code inne kosmetyki ze starego wątku

Mam zużyte może w 1/4 perfumy Code Armaniego. Oryginalne, kupione w perfumerii, w kartoniku. O ile pierwsze dwie nuty sa bardzo w moim guście, o tyle ta trzecia jednak nie. Podjęłam więc decyzję o wymianie, odkurzając przy okazji pozostałość starego wątku. Poszukuję:
- perfum orientalnych i kwiatowo-orientalnych, np. Angels Garden Violette i Rose, Jill Sander No 4, Hypnose Lancome, Must Cartier no i może coś jeszcze interesującego
- przeciwzmarszczkowego serum wysokopółkowego

A oto moje poprzednie zbiory:
1. Piątka Diora Urbanity - zużycie jakieś 5 %. Chętnie wymienię na inne zestawy, perfumy lub ciekawa pielęgnację, na przykład wysokopółkowe serum przeciwzmarszczkowe, liftujące. Oczywiście nie musi być pełna buteleczka.
2. Za nieużywane smackersy dla mojej kochanej bratanicy oddam piasek do kąpieli z serii Powitanie z Afryką Bielendy. A w razie potrzeby coś jeszcze wygrzebię.
3. Kilka razy uzyty krem nawilżający z cynkiem Atoderm
4. Jakieś 3/4 gęstego, nawilżającego kremu SVR.
Apteczne kremy oddam najchętniej za tonujący, niezbyt ciemny bloker lub za lekki, nawilżający krem tonujący. Jestem jednak otwarta na propozycje.
Zapraszam!

"Prawdziwe szczęście niewiele kosztuje; jeśli jest drogie, niedobrego jest rodzaju".
F.-R. Chateaubriand
morelle jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując