Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Płocczanki łączmy się! (o ile w ogóle jakieś są :D)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-12-19, 18:54   #26
paulina0512
Wtajemniczenie

Dot.: Płocczanki łączmy się! (o ile w ogóle jakieś są :D)

Cytat:
Napisane przez Indios Pokaż wiadomość
W sumie to tylko kwestia nastawienia psychicznego mnie zmotywowały osoby z mojego otoczenia, które też stosowały tę dietę, jak zobaczyłam efekty u nich to dostałam takiego przypływu wiary, że szok, 3 miesiące bez żadnego grzechu (poza piwkami, które pijałam mimo wszystko:P), byłam z siebie bardzo dumna... a uczucie towarzyszące noszeniu ubrań w rozmiarze s/m, podczas, gdy wcześniej było l/xl, jest bezcenne
Jak mi sie zdarzały kryzysy to zakładałam ciuchy sprzed diety i podziwiałam, że są aż tak za duże
Patent z ubraniami jest świetny, masz rację dziś założyłam stare spodnie i już mi tak boczki nie wystają

Cytat:
Napisane przez ksiezniczkaa87 Pokaż wiadomość
Ja też z Płocka
Co do Tumskiej to nowy wygląd samej ulicy dużo bardziej mi pasuje niż poprzednie wystające płyty chodnikowe i widoki miejscowych żulków A straciła klimat przez to że teraz wszyscy na zakupy walą do galerii Fajnie by było jakby powstawało więcej knajpek zamiast banków.
Też jestem po Dukanie Schudłam 8 kg i utrzymuję wagę od sierpnia
No i też studiowałam w Toruniu - matematykę ...
hej

wątek płocczanek dukanomaniaczek

oj tak, zlikwidować banki i zrobić jakieś restauracje, bary itd. i będzie na tumskiej super

paulina0512 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując