Dot.: Zazdrośnice cz. XIV - zima przyszła drogie Panie, więc zacznijmy plotkowanie;)
tak przyszlam i zapomnialam sie w ogole przywitac
a wiec witam po weekendzie, bylam wczoraj na cwiczeniach, dzisiejsze wyklady sobie odpuscilam... TZ niedawno mnie odwiozl do domu i pojechal do siebie bo w nocy do pracy jedzie...
wczoraj bylismy z TZtem na zakupach, kupilam sobie fajna apaszke w H&M tak mi sie spodobala, ze nawet tych 40 zl mi nie bylo szkoda... a TZ kupil mi pod choinke sliczna sukienke w kwiaty z rekawkiem 3/4 z taka jakby dziura na plecach i z dwoma kokardkami na plecach w Reserved
a mielsismy sobie prezentow pod choinke nie robic hmm teraz ja cos musze dla TZta znowu wykombinowac ale kompletnie juz nie mam pomyslu
co do H&M to mi sie praktycznie nic w tym skelpie nie podoba, nic tam znalzc nie moge tak jest to wszystko dziwnie rozmieszczone, przynajmniej w tym sklepie u mnie w miescie... od czasu do czasu cos mi sie tam spodoba ale rzadko np: jakas tam sukienka, przewaznie kupuje tam jakies dodatki, ciuchy sa tam jakies takie strasznie dziwne i za nic w swiecie bym ich nie kupila... ceny tez sa mocno zawyzone... i jakosc rzeczywiscie nie najlepsza...
Edytowane przez Caroline1920
Czas edycji: 2010-12-19 o 19:59
|