2010-12-19, 20:25
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Pół roczku już mamy- raczkujemy i pełzamy :-) Maluszki majowo-czerwcowe 2010 c
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;23874798]
Na koniec muszę się pochwalić: Tymek łazi na czterech po całej chałupie, wreszcie jako tako opanował technikę, zajarzył, że rączkami tez trzeba przebierać , nie są to już takie nieporadne próby.
Tutaj 17-sekundowa wersja pokazowa: http://www.youtube.com/watch?v=eeZgiwefDak[/QUOTE]
łoł ale cudnie zapitala mój nigdy nie osiągnie tego etapu leń patentowany
witam babeczki
byłam dziś na cmentarzu i odkopałam nagrobek -śnieg do pasa - nie udało mi się odkleić od płyty stroika więc postawiłam tylko świąteczny
ale uważam to za grandę żeby ludzie brodzili po uda w śniegu i nikt tego nie odśnieżał
u nas dziś dzień bez apetytu a poza tym zrobił tacie dwugodzinną histerię chyba lęk separacyjny bo jak wróciłam to dzieć złoty
u nas choinka już stoi -chcemy sie nacieszyć bo wyjeżdzamy na święta do mojego brata
i trez nie wyobrazam sobie takiej samotnej wigilii u nas w planie 18 osób i też kazdy coś przynosi - ja zazwyczaj pierogi z kapustą i grzybami i krokiety z pieczarkami oraz groch z kapustą, małż rybkę w tym roku łosoś, będą też faszerowane jaja, smażona rybka ,kulebiak z kapustą i grzybami , barszczyk, ryba w galarecie, i juz nie pamiętam co jeszcze ale wyżerka i obowiązkowo na kazde święta ciasto bez pieczenia- ja je nazywam sernik na zimno ale to podobno pascha z twarogu własnego wyrobu - uwielbiam ja i moja córa
alem sie rozpisała ale uwieeeelbiam święta
wspólna fotka fajny pomysł i ja sie piszę
Margo ale Ewcia zasuwa z tymi ząbkami i cudnie wygląda na basenie
|
|
|